Edin Cocalić pred novim transferom!

Odlazi iz Turske

Edin Cocalić pred novim transferom!

A. Čaušević

Edin Cocalić je pred potpisom za sedmi različit klub u karijeri.

Izvještaji iz Grčke govore da će iskusni 33-godišnji štoper potpisati za Panetolikos nakon što je dobio slobodne papire u Altayu.

Turski mediji su prije nekoliko dana pisali kako će Cocalić ostati u Altayu, ali čini se da je iznenada došlo do promjene plana.

Cocalić je posljednje dvije godine igrao u Turskoj, a nakon devet godina vratit će se u Grčku gdje je ranije nosio dres Panioniosa.

Potražite više informacija na temu Super League:

Povremeni bh. reprezentativac bi za klub iz grčke Superlige koji trenutno zauzima 12. mjesto na tabeli tamošnjeg prvenstva.

Cocalić je počeo u Željezničaru, a osim u Turskoj i Grčkoj imao je i angažmane u Izraelu (Maccabi Haifa) i Belgiji (Mechelen).

Promo

Top Komentari

user1583752673
Zar igra jos
2 0
Fino alla Fine
Za repku spreman
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi