Svađa Džeke i Alexisa nakon očajnog dodavanja Čileanca

Dijamant je bio baš ljut

Svađa Džeke i Alexisa nakon očajnog dodavanja Čileanca

Endin Čaušević

Salernitana i Inter igraju trenutno meč 18. kola italijanske Serije A.

Inter je od prve minute krenuo dosta ofanzivno i bilo je jasno da će Salernitana večeras teško do bodova.

Gosti s Meazze su uspjeli nakon svega 11 minuta da dođu do prednosti. Calhanoglu je centrirao iz kornera, a najviši u petercu domaće ekipe bio je Ivan Perišić koji pogađa za 1:0.

Samo četiri minute kasnije Inter je mogao da udvostruči svoju prednost, a u centru pažnje ovaj put bili su Alexis Sanchez i Edin Džeko.

Barella je odlično uposlio Alexisa koji je ušao u kazneni prostor domaćih i na drugoj strani je imao Džeku koji je bio u potpunosti sam, no Čileanac očajno šalje loptu ka Dijamantu koja na kraju ide van granica terena.

Džeko je bio vidno razočaran zbog takvog poteza i prigovorio je Alexisu zašto mu nije bolje dodao loptu jer je bilo jasno da bi bh. napadač imao zicer.

Oglasi

Čileanac je počeo da odmahuje rukama i objašnjavao je Džeki nešto, ali ga bh. napadač nije baš previše slušao i bilo je jasno da je DIjamant itekako ljut zbog lošeg dodavanja Alexisa.

Naravno, nije dugo trebalo da navijači Intera na Twitteru počnu komentarisati verbalni sukob između Džeke i Alexisa.

[twitter]https://twitter.com/GibraNia87/status/1471934233425825796[/twitter]

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko 20 minuta kasnije pokazao Alexisu kako se to radi jer je sjajno uposlio Dumfriesa koji je s desetak metara uspio da loptu pošalje u gol Salernitane, te je na semaforu bilo 2:0.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Velez.Red
O cemu ti pises majke ti. Ovoliki clanak napisat zbog gluposti. Ovaki prepirki ima 100 u toku jedne utakmice. Zalost od novinara.
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi