15

Komentari (15)

MaDaj
Neznam odakle vam ova cifra dzekine godišnje Plate... tokom razgovora o produžetku sadašnje zadnji put, dzeko je pristao na smanjenu platu od 5 milliona eura ... ovo je 38 put da izbacujete pogrešne informacije oko visine njegove Plate ;)
Tz_Niko75
Stoji na oficijelnoj stranici Transfermarkta kao i na web stranici Rome, ma, tu non parli Taliannno per caso?
MaDaj
August 17 2019 je datum Kada je dzeko obnovio ugovor sa Romom... “AS Roma officially announced that Dzeko had renewed his contract with the capital club, a deal worth €4.5 million per season plus bonuses,” ili ti AS Roma je objavila da je Dzeko obnovio ugovor sa klubom. Dogovor je vrijedan 4.5 milliona po sezoni plus bonusi...
terenac123
Inzaghi ima jedno 80 golova, a Sheva isto tako samo ne sve za Milan ima par za Dinamo K. i Chelsea .. Odakle te podatke vadite? Ne znate ni prepisati cak , malo vremena odvojiti ne bi skodilo. Zasto vas placaju da mi je znati.
Kenotala
Znas li ti procitati majstore? "Kada su u pitanju italijanski klubovi i strijelci u Evropi...". Chelsea nije italijanski klub koliko znam a DinamoK jos manje. Malo vremena odvojis da procitas pa da se ne blamiras.
terenac123
Sta je Ac Milan? Bugarski klub? Procitaj ti sta sam ja napisao malo bolje ako odbijes Dinamo K i Chelsea Sheva je dao oko 60 golova za Italijanski klub to je Ac Milan, a Inzaghi je dao 78 .. ne kontam sta trebam tu citati. Samo u LP je su dali po preko 50 za Milan.
Kenotala
Pa ko je pomenuo Chelsea i Dinamo a rijec je o italijanskom klubu, ti ili ja? Inzaghi zabio 29 u CL i 7 u EL i to je 36 kao sto i pise, Sheva zabio 29 u CL i 4 u EL i to je 33, Dzeko zabio 15 u CL i 15 u EL i to je 30. Samo procitas sta pise, mozes provjeriti sve na netu.
Tz_Niko75
Prica je bila da su to strijelci iz Serie A i samo ih je 3 dalo vise od 30 golova. Dzeko je 4. a ako cemo racunat i Wolfsburg i City onda je Dzeko na 60 golova otprilike. U svakom slucaju jedan od boljih napadaca u Evropi
Tz_Niko75
Inzaghi je samo jednu sezonu igrao u kupu Uefa inace je Milan uvijek igrao ligu sampiona a tu je dao oko 30 golova sto je otprilike 5 po sezoni. A zavrsio je karijeru sa 34. Seva je ( s Celzijem ) dao otprilike ko Dzeko ali skoro sve u ligi prvaka.
Tz_Niko75
Pusti ih, to su Hateri. Dzeku vadi Kup Uefa inace u Ligi Prvaka nije se bas naigro s Romom. A na Talijanskoj tv hvale Dzeku i porede ga s najboljima. Svi su to prenijeli s respektom samo nasi nisu ; cast izuzecima
terenac123
Pojma ti nemas.
Kenotala
I haj ti sad to objasni liku koji pljuje i komentarise a nema pojma o cemu se radi, jos pokusava opravdati svoje gluposti.
terenac123
Ja nikog ne pljujem kao prvo. Kazem da su pogresne informacije. Dzeko je masina nasa to niko ne spori, meni najdrazi. Govorim da informacija za golove Inzagija i Sheve nisu tacni. Jer Inzaghi citavu karijeru igrao za italijanske ekipe. Samo za njega cu ti reci da je 7 strijelac svih vremena u uefa takmnicenjima. Ima preko 70 golova. Sheva je 6. Sve se racuna Kup uefa, liga prvaka, super kup. Malo prelistaj mani se tog transfermarkta, ukucaj po takmicenjima pa ces vidjeti.
Kenotala
Jarane ne kontas o cemu se radi ovdje, nabrajas stvari koje nemaju veze s temom. Pa vidis li sta pise, 3 puta ti kazem da procitas i opet svoje gluposti pises. Mozes li shvatiti da pise ime igraca i ime kluba u kojem je postigao golove, mozes li shvatiti da se radi o jednoj ekipi po igracu. Svi znamo naci statistiku na netu, ali ti ne znas procitati clanak. Svi znamo naci listu CL strijelaca, al to nije tema ovog clanka. Cuj on nama sad navodi podatke, a fino sam ti izvukao golove za igrace i dokazao ti da se lista poklapa sa stanjem. A i vrijedjao si autora clanka i omalovazavas njegov rad a nisi ni shvatio sta je napisao.
karlhajncbrazzzo
Radite vi smicalice svojim čitateljima, i tako se kompromitirate.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.