Fonseca Petevu donio dobre vijesti
Foto - EPA

Džeko uskoro sa ostatkom ekipe

Fonseca Petevu donio dobre vijesti

Midhat Šljivak

Roma je danas na Olimpicu pobijedila Genou sa 1:0.

Vučica nije briljirala, ali je stigla do tri boda koja su im veoma važna u borbi za plasman u Ligu prvaka.

I u ovom susretu rimski tim je bio lišen pomoći bh. napadača Edina Džeka, koji je van terena zbog povrede.

Ipak, očekuje se da će Edin već za nekoliko dana biti potpuno spreman i izvjesno je da bismo ga mogli gledati već u narednim akcijama kluba.

"Džeko je počeo sa laganim treninzima. Vjerujem da će se ekipi pridružiti za nekoliko dana", rekao je Fonseca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

To su svakako jako dobre vijesti i za selektora reprezentacije BiH Ivayla Peteva koji će uskoro objaviti spisak igrača za utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a na kojem bi Edin Džeko trebao biti vođa.

Naredni Romin izazov je meč Evropske lige protiv Shakhtara iz Donetska, a u prvenstvu naredne sedmice gostiju kod Parme.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi