Sat otkucava, šta se dešava s Džekom i Romom? Dogovoren je ključni sastanak!

"Primirje" na pomolu

Sat otkucava, šta se dešava s Džekom i Romom? Dogovoren je ključni sastanak!

A. Čaušević

Ključni sastanak za budućnost Edina Džeke u Romi bit će održan sutra, prenosi Corriere dello Sport. I to nakon što bude okončan prijelazni rok.

Posljednji je dan prijelaznog roka i inostrani mediji iz sata u sat donose nove informacije o Džeki što je i očekivano obzirom da se radi o jednoj od najvećih zvijezdi italijanskog fudbala.

Kako sada stvari stoje od Džekinog transfera neće biti ništa. Komentar mnogih će biti da se takav scenarij mogao i pretpostaviti.

Dan nakon okončanja prijelaznog roga za stol će sjesti sportsi direktor Rome Tiago Pinto i Džekin zastupnik Alessandro Lucci, objavio je rimski list Corriere dello Sport.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pinto i Lucci će nastojati dogovoriti "primirje" između dvije strane nakon što je i definitivno propala razmjena sa Alexisom Sanchezom.

Ukoliko se ne pronađe zajednički jezik, cilj će biti stabiliziranje odnosa kako bi Džeko igrao do kraja sezone, a na ljeto bi tražio novi klub.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

WOLF20
Dzeko zavrsi drug karijeru da nas ovi levat ovdje ne jebu svaki mjesec sa nekim transferom
21 3
epa
prije ce fonseka dobiti otkaz nego Dzeko napustiti Romu .. zasto da napusta 7 miliona godisnje..
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi