23

Komentari (23)

nightcry
Kad pogledaš kako je Ronaldo večeras dočekan kao božanstvo u Portugalu, a najbolji sportista i najbolji fudbaler kojeg je ova zemlja ikad imala mora da trpi uvrede i dreku ološa u crnim uniformama koja dobija podršku od portalskog i novinarskog ološa na internetu, cccccccccccccc !?!
nightcry
Nikad ova zemlja i narod neče na zelenu granu - nikad !!!!!
Rodjen.kao.Jugosloven
Nažalost na gostujućim utakmicama se uglavnom skuplja taj šljam, koji sramoti, kako reprezentaciju, tako i državu Bosnu.
Kakaks
Dzekonja ne rise podrska navijacima !
koraj
Koga smiruje ova vicina kurava?
user1647539682
Svakog neka bude sram ko vrijeda Dzeku ..To je najbolji igrac svih vremena koji je igrao za BIH ..to nije moje misljenje nego tako kaze njegova statistika...
Mel_Glupson
Šmanjca ti guzove debele on haman
user1676232465
Mslo poštovanja prema našem najboljem napadaču u istoriji . Džeko ke dokazani majstor i primjer kako treba igrati u svakom smislu ,bilo.za klub ili reprezentaciju. Ne zaslužuje niti jednu ružnu pomisao a kamoli riječ za doprinos reprezentaciji. Pusti te se polikitantva i pslamuđenja . Kamo sreće da imamoviše profesionalaca i džentlimena na terenu kao što je Džeko.
Mel_Glupson
Đeko kuja jedna prodana
plemic
đeko, 21 šansa, nula golova.
Chelsea1
A koju statistiku ima kad igra za Fenerbahce? Nemoze reci da nije imao skim igrati i da ga nisu hranili u napadu
plemic
a koju je statistiku imao u želji, ali to je bilo prije petnaest godina.
user1676717906
E vala dosta i dzeke, neka polako pakuje kofere
plemic
trebao ih je pakirati prije pet godina, ruši koncepciju selektora jer svaka lopta mora ka njemu, a on kao baba petlja, petlja i ništa.
BosanskaSvedska
Bhf iznad svih!
FahrudinKonjHodzic
cibe njemacki baustelci i periguzi hocete opet nazad usmrdjelog cevabdjiju hadjibegica i take na klupi jalde de ba idte prat njemacke guzce tovam je domet u zivotu
Ende
Ne seri glupane nepismeni
user1676717906
Majmune idi u srbiju u tri picke materine konju jedan
ac.milan
Pa nije niko rekao nista protiv Save, vec je rečeno protiv Saveza gdje ima Bosnjaka, Vico jest precjednik ali ni jednu odluku on ne moze donijeti ako Bošnjaci to ne podrže
nightcry
ma pusti tu priču, zna se šta i ko im smeta u savezu vrlo konkretno - gledajući učinak svih predsjednika od 1996 do danas, a to znači vladavina 4 Bošnjaka punih 24 godine (uključujući i uspješnu suspenziju iz međunarodne fudbalske porodice) i sad ovaj 1 Srbin posljednje dvije, ovaj savez je više uradio za sveukupan fudbal u BiH nego svi prethodni zajedno pa na kvadrat !
kostro
Samo savez rusiti
user1676717906
Vicu majmuna i njegovog konja iz laktasa
user1676648256
Tegeltiju za menagera
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.