Bijesni navijači traže promjene, Edin Džeko ih pokušao umiriti

Meč nastavljen nakon prekida

Bijesni navijači traže promjene, Edin Džeko ih pokušao umiriti

Midhat Šljivak

Susret reprezentacije Bosne i Hercegovine u Vaduzu protiv Lihtenštajna bio je u prekidu nekoliko minuta zbog bakljade koju su izazvali bh. navijači, a sudija je potom poslao kapitena Edina Džeku da smiri naše fanove.

Selekcija Bosne i Hercegovine u Lihtenštajnu ima prednost od 2:0, a početkom drugog dijela duel je prekinut nakon velike bakljade navijača naše reprezentacije.

Nekoliko baklji završilo je u terenu, a s tribina se čulo 'Savez napolje'. Sudija ovog meča odlučio je prekinuti meč, a zatim je poslao kapitena reprezentacije Edina Džeku da razgovara s navijačima.

Razgovor je trajao nekoliko minuta. Navijači su očigledno bijesni i na kapitena reprezentacije BiH, ali je meč na kraju ipak nastavljen.

Ono što je sigurno je to da će ovaj susret imati ogromnu nadoknadu. Prekid je trajao više od 10 minuta, a bh. selekcija za sada ima sigurnu prednost od dva gola.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Treba istaći da su golove za reprezentaciju Bosne i Hercegovinu postigli Amar Rahmanović i Miroslav Stevanović.

Selektor Savo Milošević je na svom debiju izveo ovaj sastav na teren: Šehić, Kolašinac, Hadžikadunić, Barišić, Dedić, Cimirot, Pjanić, Demirović, Rahmanović, Stevanović,Džeko.

Top Komentari

FahrudinKonjHodzic
cibe njemacki baustelci i periguzi hocete opet nazad usmrdjelog cevabdjiju hadjibegica i take na klupi jalde de ba idte prat njemacke guzce tovam je domet u zivotu
2 5
Mel_Glupson
Đeko kuja jedna prodana
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi