12

Komentari (12)

Kockoglavi
Svaka njemu cast al ovo sto pokazuje zadnjih godina je na nivou amatera jednog. Pasa ako ti se ne igra reci
JJRamzes
bas si kockoglavi
HarisADP
Ah, kako si ti glup i ovi sto su ti lajkali!!! Cuj ako ti se ne igra, reci ooooo fuj kolko ste glupi, gadi mi se to!!! COVJEK JE PRESTAR I DOBRO JE DA UOPSTE IGRA U OVIM GODINAMA. DO 2010 34 GOD SU BILE PLAFON, GOTOVO PENZIJA!!!
NEUTRAL
Jedna je LEGENDA!
Stock84
Mi Bosanci i Hercegovci smo pošten i miroljubiv narod. Ono što se trenutno uvuklo izneđu nas, taj neki linč selektora i igrača ne priliči jednoj takvoj naciji kao što smo mi. Nisam ničiji "igrač". Samo sam matori zaljubljenik svoje zemlje i reprezentacije kojeg čini tužnim, kada vidim i čujem zvižduke momcima koji nose naš dres, pa zašto ne i treneru. Čovjek izgori na liniji. Ljudi moji, svaki zvižduk njima i kada se gubi je zvižduk samom sebi i svom identitetu. Oprostite mi emociju...Ali ipak su oni, ali i vi "moji". Samo BIH!
Strom_a
@Stock84 od tako velikog broja EX-YU stručnjaka i velikih imena,naš savez angažuje čovjeka koji s repkom ima manji uspjeh od našeg Sliškovića!!
Čovjek je nesposoban i vidi se sa neba, jasno je da igraju oni igrači koji imaju boljeg menadžera i da nećemo nikada imati u ekipi najbolje,ali treba naći čovjeka koji će znati postaviti ekipu od onoga što mu se pozove.
ja.hondo
Kloc koji određuje kad ce ko biti pozvan i kad ce ko igrati. Najveća rak rana BH fudbala
plavi.zauvijek
Gdje ces bolan protiv Đeke bilo šta pisati, jel te stid
ja.hondo
A gdje ti je Seljo spao zahvaljujući njemu i njegovoj jaliji
karlhajncbrazzzo
Mislim da je pisac teksta rovit. Ostao je neshvaćen.
BiH1510
Mislim da ti ne treba mozak uopste da shvatis tekst, samo oči da znas citati
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.