Zvonimir Boban nahvalio Edina Džeku

Oduševljen Edinovim izdanjima u dresu Intera

Zvonimir Boban nahvalio Edina Džeku

Edmir Škorić

Nekadašnji veznjak Milana i reprezentacije Hrvatske, Zvonimir Boban, komentarisao je transfer Edina Džeke u redove Intera.

Džeko je stigao u Inter iz Rome kao zamjena za Romnelua Lukakua i u prvih sedam mečeva u Seriji A postigao je čak šest golova.

Boban je u intervjuu za Gazzettu dello Sport hvalio Džeku i smatra da u tandemu s Lautarom Martinezom može donijeti Interu novi Scudetto bez obzira na prodaju Lukakua, koji je bio prvi strijelac prošle sezone.

"Favoriti za Scudetto? Po meni Napoli, pa Inter, jer imaju nešto više od ostalih", rekao je Boban.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je istakao da mu se ne sviđa Interova igra s trojicom u odbrani Intera, ali je oduševljen ofanzivnim dijelom Nerazzurra.

"Džeko i Lautaro su nevjerovatni. Džeko zna napasti i zna da postiže golove. Lukaku je bio fizički jaki, ali Edin je sjajan igrač. Inter neće požaliti što je prodao Lukakua", izjavio je Boban.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Nahvalio ili pohvalio?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi