Govorilo se da su u Romi bili rivali, a jutros je to jedan komentar sve demantovao

Čestitao Džeki na odličnoj partiji

Govorilo se da su u Romi bili rivali, a jutros je to jedan komentar sve demantovao

E. Čaušević

Edin Džeko sinoć je odigrao sjajnu utakmicu u pobjedi Intera protiv Shakhtara.

Inter je pred svojim navijačima uspio da pobijedi sa 2:0 u pretposljednjem kolu grupne faze Lige prvaka i već sada osigura mjesto u nokaut fazi ovog takmičenja.

U centru pažnje sinoćnje utakmice bio je Džeko koji je postigao oba gola za Inter i tako svojoj ekipi donio važna tri boda.

Meazza je eksplodirala u 61. minuti kada je bh. napadač zabio pogodak za 1:0, a svega šest minuta kasnije Džeko je drugim golom stavio tačku na ovu utakmicu i riješio pitanje pobjednika.

Džeko igra zaista u nevjerovatnoj formi od dolaska u Inter jer je već zabio deset golova na 18 mečeva u svim takmičenjima što je mnogo bolji učinak nego što su mnogi očekivali.

Nakon utakmice Dijamant se oglasio na Instagramu i objavio je nekoliko fotografija s ovog meča, te je poručio: "Ovo nam mnogo znači. Sjajna pobjeda večeras. Mnogo sam sretan zbog golova".

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWrNT1GMntB/[/instagram]

Nakon toga u komentarima su mnogi krenuli da "pljušte" s pohvalama na račun Dijamana, ta između ostalih oglasili su se Amer Gojak, Adnan Ćatić, Joaquin Correa, Tarik Filipović...

Također, komentar koji se našao u centru pažnje ostavio je Borja Mayoral koji je bio Džeki konkurencija u Romi. Iako se špekulisalo svojevremeno da oni nisu u najboljim odnosima to je sada definitivno demantovano.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mayoral je ostavio komentar na Džekinu objavu i čestitao je Dijamantu na sjajnoj utakmici.

Opis nije dostupan.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

pogba69
Drago mi je što je Džekson začepio usta i Mourinhu i kritičarima i pokazao da je bio najbolji igrač Rome i da im je bezveze poklonio najbolje godine igračke jer on je predodređen da uzima trofeje a u Romi je to bilo nemoguće.
4 0
BogatiDijasporac
Hu iz Ju?
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi