6

Komentari (6)

user1676748726
O čemu vi? Jel vi razumijete ovdje o čemu se piše. Zašto mješate žabe i babe. Ovdje je riječ o izveđenju penala a ne k tome ko je bolji igrač iki tako nešto. Prie nego što počnete o nečemu pisati malo prokontajte u čemu je riječ
Cuj glupih provala od glupih navijaca Fenerbahcea, da je Dzeko bolji od Tadica, Dzeko je dao najmanje 50% golova upravo zahvaljujuci asistencijama Tadica, da nije Tadica garant da Dzeko ne bi bio na cifri 12 golova do sada u prvenstvu Turske.
vedin
Džeko nije bio najbolji strijelac Njemačke i Italije, nije donjeo titulu Wolfgangu i Cityju?!
vedin - Ama covjece Dzeko je nista bez Tadica, zasto omalovazavati Tadica, pa u prosjeku svaki drugi gol je asistencija Tadica, da nije Tadica, Dzeko ne bi bio na cifri 12 golova u Turskom prvenstvu.
user1667575277
Valjda je razlog sto se razumije snjim, mislim* govorno,jezički stoga i jesu njih 2 udarna igla Fenera,a neko mora asistirati a taj drugi postizati golove,da nije njeg bio bi Rade Krunic..I ovom igrom Dzeko pokazuje veličinu,profesionalnost,kvalitet može ali ne želi pucati penale dok to Ikardi izvodi kod Galate
user1667575277 - Dzeko ne izvodi penale jos dok je igrao za Romu, znam dobro da je Dzeko na dvije uzastopne utakmice Rome, Dzeko na svakoj od njih sutirao je penal i tako oba penala promasio, od tada Dzeko vise nema hrabrosti da sutira penale.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.