12

Komentari (12)

pjanke.sa
Pira li se iko od vas zeljovaca zasto Edin do sada nije ulozio 2-3 miliona EUR u klub? Sta li to Edin zna, gdje ce te pare otici? Jer da ne sumnja, i on i svi bogati zeljovci bi do sada izvukli klub iz govana.
Chwilla
Pa sto vas pitare ne izvukose bogati navijaci sarajeva nego "amidza"
Libero5
Trebas ti kupiti cjeli klub i rastjerati ove strucnjake iz uprave
Ecosport
Nije valjda tek sad uplatio članarinu...
zak84
Raspali se dabogda….. karma je cudo
Didier_Drogba
Jednom Željezničar vazda Željezničar, tako je to.
E.Car
Ima nas pola miliona, svi po jednu i Željo je opet stari.
pjanke.sa
Hahaahahahahaahah
Uranija
@pjanke.sa ovaj ti je @E.Car provjereni mitoman! Nemoj se ništa čuditi i smijati. Pozdrav!
E.Car
@Uranija pa tu si uranija, stari pitaru, nik si dao sebi po muzi iz grčke mitologije koja je mogla da proriče budućnost pa prema tome mitomanija je tebi u krvi i ne lijepi je drugome. Nego ne reče mi nikad, hebeš li išta mimo svoje žene, mogao bih ti srediti kod @pjanke.sa njegove mame.
Uranija
@E.Car eto vidiš mitomane da se ne znaš fino igrati, da moraš od muke zašištati. @pjanke.sa ti je nabio kompleks znači toliki da ti šištiš kao pretis lonac
E.Car
@Uranija ne prosipaj demagogiju nego reci iskreno, hebeš li šta sa strane ili je i tebi Željo san pa si stalno na temama o ovom velikanu kao i @pjanke.sa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.