Edin Džeko ispunio svoju dužnost prema FK Željezničar

Objavio na društvenim mrežama

Edin Džeko ispunio svoju dužnost prema FK Željezničar

A. Čaušević

FK Željezničar ima ozbiljnih finansijskih problema. To je potvrdio i sarajeski klub saopštenjem za javnost. 

Višestruki prvak BiH duguje skoro sedam miliona, likvidnost je već neko vrijeme pod znakom pitanja, baš kao i sam opstanak sarajevskog velikana.

Jedna od prvih akcija za opstanak Željezničara je bio poziv navijačima da uplate ili obnove članarine te da se od prikupljenog novca izvrše najnužnije obaveze.

Pozivu se odazvao i Edin Džeko, kapiten bh. reprezentatacije i sjajni napadač koji je svoje prve fudbalske korake napravio upravo na Grbavici.

"Mi smo ispunili našu dužnost i pozivamo sve ostale da kupe svoju člansku kartu ili produže postojeću!

Jednom FK Željezničar, uvijek FK Željezničar", poručio je popularni Dijamant.

Oglasi

Mi smo ispunili našu dužnost i pozivamo sve ostale da kupe svoju člansku kartu ili produže postojeću! Jednom FK Željezničar, uvijek FK Željezničar! https://fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Posted by Edin Džeko on Monday, January 31, 2022

"Rukovodstvo FK Željezničar još jednom potvrđuje da su u toku pregovori sa potencijalnim strateškim partnerima. Ovom prilikom, naglašavamo da se pregovori vode u skladu sa prijedlogom modela koji u potpunosti štiti interese Kluba i isključivo sa partnerima koji mogu prihvatiti navedeni model, a koji će razmatrati Skupština Kluba.

Međutim, Klub do eventualne konkretizacije saradnje mora obezbijediti sredstva za redovno poslovanje.

Pozivamo sve navijače i prijatelje FK Željezničar, da kao istinski vojnici voljenog Kluba, pruže podršku u trenutnom procesu izlaska iz krize.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kao prvi korak učlani se ili obnovi svoju članarinu.

Također, posebno pozivamo sve one koji svojim iskustvom i znanjem mogu dati doprinos svakodnevnom funkcionisanju Kluba da nas kontaktiraju kako bismo ih uključili u ove bitne procese", između ostalog se navodi u saopštenju kluba sa Grbavice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Ima nas pola miliona, svi po jednu i Željo je opet stari.
14 5
Didier_Drogba
Jednom Željezničar vazda Željezničar, tako je to.
11 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi