8

Komentari (8)

struja
Ma ne pretjerujte,ovo je bilo kumst fulit.Inter gledam zbog Edina a Milan s merakom
Sanska_Prangija
Zax
Meni ovaj Korea izgleda najbolji par sa Dzekom u napadu.Nekako su izgledali svi bolje danas iako je Verona ekipa koja svakome moze napraviti problem
Mowzilla
Šestoaprilski ⚜️
King_Kenny
...razigrali su se malo,ovo vec lici na onaj Inter iz prvog dijela sezone,13 suteva u prvom poluvremenu,stalno napadaju...inace,Dzekin 13.gol u sezoni,sa 37 godina to je velika stvar,a sigurno ce to poboljsati do kraja.
irnes4
Sljedece sedmice kad ne postigne gol bit ce midhin kloc i psovace mu majku
King_Kenny
...to od mene nikad neces cuti,nikad ovok covjeka nisam vrijedjao,niti cu,pa makar zabio 5 autogolova na utakmici...mogu reci da je lose odigrao,ali uvrede nikad,to je nas najbolji igrac svih vremena uz Safeta.
Trinidad.Tobago
Eediiiin Džekooooooo, kakav je ovo majstor ljudi moji
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.