9

Komentari (9)

ManyCases
Ja ba, ode jedan od statisticki najboljih svjetskih spiceva zadnje dvije decenije u HNL da igra u Hajduku i bude drugi iza Dinama hahhahah pa ko smislja ove gluposti? Otice covjek kod Arapa nekih ili u Ameriku, uzeti kes i oprostiti se. U Hajduku nece sigurno. Cuj Hajduk mrtvi.
Hanibal
Ako bi otisao u hajduk sve sto je godinama gradio u BiH bi preko noci usrao. Zato preporucujem da ide bilo gdje samo ne u hrvatski ili srbijanski klub, oni koji slave i velicaju ratne zlocince zasluzuju sve najgore i niti ijedan pametan Bosnjak ne bi trebao za njih igrati.
StarmoLezve
Naravno da nece u Hajduk, to su apsolutne gluposti. Provjereno znam da je odlucio karijeru zavrsiti u Zeljeznicaru, a do tad ce uzeti para koliko moze vani. Iduca mi je destinacija vjerovatno Saudijska Arabija.
rabodimis
Vala ne znam sta ceka.. Ima para, ima poslove sa strane..
Budalastina
Kakve budale ovdje komentarisu, to je nevjerovatno. Jeste li vi svjesni da je Dzeko jedan od najboljih svjetskih napadaca u zadnjih 15-ak godina? Covjek danas moze otici u SA, Emirate, bilo gdje, da igra za novac kakav bilo koji balkanski klub ne bi skupio za 5 godina. Cuj Hajduk. Kakve budale jbt
user1675926959
Prije ću ja otići u Everton nego on u Hajduk
PRESEDAN
Jel moguće da novinari uopše pišu o ovom?
user1692741761
Ode li u hajduk pored Želje treba ga nabiti sto dalje od Grbavice
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.