Edin Džeko i Ivan Perišić naredne sezone u istom klubu, ali ne Interu

Sele u Englesku?

Edin Džeko i Ivan Perišić naredne sezone u istom klubu, ali ne Interu

E. Čaušević

Već neko vrijeme špekuliše se uveliko o tome da će bh. napadač Edin Džeko napustiti Romu i da će se vratiti u engleski Premiership, a čini se da bi njegovim stopama mogao i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Gazzetta dello Sport objavila je jutors da bi Džeko i Perišić naredne sezone mogli biti saigrači, ali ne u dresu Intera već u dresu londonskog West Hama.

Džeko se s West Hamom povezuje već nekoliko sedmica i navodno je dogovorio sve uslove ugovora s ovim klubom. Bh. napadač očito neće ostati u Romi na kraju sezone i prema svemu sudeći ponovo ćemo ga gledati u Premiershipu.

No, čini se da bi s njim u paketu iz Italije mogao doći i Perišić koji je već dugo vremena na meti klubova iz Engleske. Nekada se povezivao s Manchester Unitedom koji je slao ponude za njega, ali je Inter to uporno odbijao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, čini se da bi Perišić mogao zaigrati u Premiershipu, ali u dresu West Hama. Londonski klub želi da se pojača ovog ljeta i naredne sezone da izbori izlazak u Evropu, a ukoliko dovedu Džeku i Perišića sigurno da će ih svi ozbiljno shvatiti.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi