Kamera samo za dvojicu: Džeko i Ibra se nisu mogli izbjeći, pogledajte pozdrav sa San Sira

Susret dvije legende

Kamera samo za dvojicu: Džeko i Ibra se nisu mogli izbjeći, pogledajte pozdrav sa San Sira

A. Čaušević

Edin Džeko i Zlatan Ibrahimović su se u ponedjeljak navečer prvi put našli na suprotnim stranama. Mjesto susret je bio San Siro, jedan od najkultnijih svjetskih stadion. 

Utakmica Milana i Roma ponudila je vatromet golova. Na kraju je završeno 3:3. Rossoneri su vodili tri puta, a Giallorossi se uspješno vraćali.

Na utakmici sa šest golova bilo je nemoguće da mreže ne zatresu Džeko i Ibrahimović, rasni golgeteri koji spadaju u grupu najboljih napadača posljednje decenije.

O susretu Dijamanta i Ibre italijanski mediji su brujili danima, a i jedna od kamera na San Siru bila je rezervisana samo za njih dvojicu.

Režiser je uspio uhvatiti susret njih dvojice na terenu San Sira. Ibra je pružio Džeki ruku, a kapiten bh. reprezentacije ga je potapšao po grudima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na videu se mogu vidjeti i reakcija Džeke na gol Ibrahimovića, ali i reakcija Šveđanina bh. korijena kada je Sarajlija zatresao mrežu Rossonera.

Top Komentari

Darkwood
Nikad boljeg špica nismo imali i nikad vise nećemo imati. Jeste imali smo Kodru, Bolica, Ibisevica, barbarez itd sva cetvorica vrlo jaka napadača ali ni približno Dzeki. Oni imaju svoje kvalitete ali Dzeko je puno kompletniji. Zato svi mi Bosanci i Hercegovci uživajte dok jos možete?.
17 0
Slobodas
Zajedniko im je da ni jedan ni drugi nikad nisu osvojili LP
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi