Problem za Peteva? Džeko tražio izmjenu u derbiju protiv Milana

Nadati se da nije povrijeđen

Problem za Peteva? Džeko tražio izmjenu u derbiju protiv Milana

Endin Čaušević

Fudbaleri Intera igraju trenutno veliki gradski derbi protiv Milana.

Inter je poveo sa 1:0 golom Calhanoglua iz penala u 11. minuti, ali samo šest minuta kasnije De Vrij je izjednačio na 1:1 augotolom.

Ekipa Intera je i u 27. minuti dobila penal, ali ovaj put loptu je uzeo Lautaro Martinez čiji udarac brani Tatarusanu.

No, veoma loše vijesti stižu iz Milana iz finiša utakmice. Naime, Edin Džeko je nakon jedne akcije u 75. minuti počeo mahati prema klupi Intera i tražio je izmjenu.

Nakon toga bh. napadač je sjeo na travnjak i čuvao se za zadnju ložu desne noge, ali je ustao i izašao s terena i nadati se da su u pitanju samo bili grčevi.

To su zaista loše vijesti pred okupljanje bh. selekcije koje se očekuje sutra u Sarajevu. Zmajeve očekuju dvije najvažnije utakmice kvalifikacija protiv Ukrajine i Finske, a ne treba ni reći kakav udarac za Ivayla Peteva bi bio neigranje Džeke.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, nakon utakmice bi se trebalo znati da li je u pitanju povreda bh. napadača ili je u pitanju bio samo umor i grčevi zbog čega je Džeko zatražio izmjenu.

Nadati se da se ne radi o nekoj ozbiljnoj povredi i da će Džeko biti spreman za subotu kada u Zenici dočekujemo Finsku.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1597698961
Ali treba i krunicu odati priznanje hahaha,,njegogi galame da ne izbaci loptu a on je lagano izbaci da se ukaze dzeki pomoc,ko ce kome ako nece svoj svome hahah
21 0
user1636219156
Nije mog'o meda pa kao povreda ?
0 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi