16

Komentari (16)

SEJFUDIBIKODZE
Čuj nemogu čekat da proradi,17 golova 10 asistencija,i 6 penala koje niko ne pomminje,koji su napravljeni kada je on imao loptu,pa toje odličan učinak, mislim da će brzo skontat da je Džeko i kad se šeće po terenu bolji nego ove konjina što kupe otpatke
epa
ja gluposti ovaj Lukaku ce odigrati prvih 5 utakmica kao starter nece dati gola ako ne bude penala naravno...
87618
Najbolji i najuspjesniji BH nogometas svih vremena , ko zna nekoga sa boljom i uspjesniom karierom ,? A godine cine svoje .
desteka
Pjanic,a od bivse juge,Safet Susic,Ivica Osim,iza njih moze Dzeko,pa Bazdarevic,Katalinski....!
King_Kenny
...ovo su gluposti,pa i on je svjestan da sa 37 godina na ledjima ne moze parirati Lukakuu,pogotovo ne fizicki,to se vidjelo i na kraju prosle sezone kada ga je stigao umor i od 70.minute na utakmicama bukvalno hodao po terenu...on moze sada 20-30 minuta igrati na vrhunskom nivou i pametno je sto je ostao u Interu da uzme titulu,a imat ce sigurno priliku da igra...
nijepoznat
Taceoni
Monza pravi klub za njega
nijepoznat
moze u FK Vrapcice
SEDYnn
Mogu Dzeksonu samo da .....
AmellemA
Berba može početi.
E.Car
Hahahahahaha veću glupost nisam čuo!!!! Pa može da drka i hebe svoju ženu dok se ovi razgule na terenu. Što bi se on sikirao kad će mu leći 5 mil kako god bude.
K79
Druže žena mu je opet trudna znači Džekosn ga ne vadi kako god :D
E.Car
@K79 Mashallah!!! neka rađaju još Bosanaca i Hercegovaca a može ga Džeko stavljati dok im se glave ne sudare ;) A ovaj novinar koji je napisao da je Dijamant potresen neka ga negdje otrese o bukvu kao što je trebao njegov otac uraditi umjesto što je rodio ovakvog idiota!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.