Edin Džeko iskoristio odmor da posjeti bivši klub

Deset godina od historijske titule

Edin Džeko iskoristio odmor da posjeti bivši klub

E. Čaušević

Nakon utakmica za reprezentaciju BiH naš napadač Edin Džeko konačno je otišao na zasluženi odmor nakon još jedne duge sezone.

Džeko je sezonu završio golom protiv selekcije Italije, ali nažalost nismo uspjeli upisati bodove. Nakon meča naši reprezentativci su dobili konačno vremena za odmor, a mnogi su se zaputili na ljetovanje na egzotičnim destinacijama.

Bh. napadač je prethodna dva dana boravio sa suprugom Amrom u italijanskom gradiču Portofinu koji se nalazi u blizini Genove. No, već danas je otputovao za Njemačku.

Džeko je posjetio prostorije bivšeg kluba Wolfsburga za koji je nastupao s dosta uspjeha. Prije tačno deset godina Džeko je s ovim klubom osvojio titulu prvaka Njemačke u sezoni koja će se još dugo pamtiti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Tada je naš napadač zabio 26 golova i bio drugi strijelac lige iza saigrača Grafitea koji je dao dva gola više. Džeko je danas svratio u Wolfsburg, a fotografiju je objavio na Instagramu.

Top Komentari

Mostar
Sad ce diamant pravo u Interu zajedno sa Ragom Naingola da trese mreze, a Abd i u repki.. M.U.S.V.D.G
1 4
InfernoIS
Volio bih ga opet vidjeti u dresu Wolfsburga
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi