Misimović objavio fotografiju: Pogledajte kako su bh. doktori "zakrpili" Edina Džeku

Ekspresna reakcija našeg doktorskog tima

Misimović objavio fotografiju: Pogledajte kako su bh. doktori "zakrpili" Edina Džeku

E. Čaušević, foto: T. Hebib

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je poražena u Torinu od Italije sa 2:1 u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Zmajevi su odigrali veoma dobar meč nakon iznenađujućeg poraza od Finske, te su bili veoma blizu osvajanja bodova protiv Italije. Bh. selekcija je vodila sa 1:0 golom Edina Džeke, ali su Azzurri preokrenuli u drugom dijelu.

Bh. igrači su dobili velike pohvale zbog predstave u Torinu, ali nažalost nisu uspjeli izbjeći poraz. Velike probleme odbrambenim igračima Italije pravio je Džeko, ali su Dijamanta uspjeli zaustaviti u drugom poluvremenu.

Džeko je čak utakmicu završio razbijene glave nakon što se sudario s Chiellinijem. No, naš doktorski tim je odmah reagovao i za veoma kratko vrijeme osposobio Džeku koji se vratio na teren.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Nakon utakmice Zvjezdan Misimović je objavio fotografiju Džekine glave na kojoj se najbolje vidi da su naši doktori jako brzo reagovali i "zakrpili" Džeku kako bi se on što prije vratio na teren.

Top Komentari

Chupy
Zeljezo, na zivo, kopce.... I jos neko nek kaze da covjek nije fighter, da ne gine za nas! Nek neko kaze, da vidim, ja cu mu odmah konu kresnut, eto sad!!
13 0
Benjamingst
E moj Edine nisi tako nesto zasluzio. Ovo je dokaz da je Fudbslaki Savez BiH korutiran. Begica zanima samo novac!!!
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi