Džeko izašao, detalj neposredno pred izmjenu pokazuje da Fonseca nije imao izbora

Dijamant odigrao poprilično dobro

Džeko izašao, detalj neposredno pred izmjenu pokazuje da Fonseca nije imao izbora

A. Čaušević

Edin Džeko je za svoj nastup protiv Ajaxa zaslužio prolaznu ocjenu. 

Džeko je bio među boljim na terenu, imao je niz prilika, kako u prvom tako i u drugom dijelu, ali nije uspio postići gol.

Paulo Fonseca je svog najboljeg igrača bio primoran zamijeniti u 76. minuti.

Naime, detalj neposredno prije izmjene je otkrio da je Džeko bio umoran, a u jednom trenutku je na terenu sam radio istezanja.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

[streamable]https://streamable.com/dqzvrw[/streamable]

Popularni Dijamant je Romi svakako potreban u višku sezone pa je Fonsecin potez razumljiv jer se tako izbjegla eventualna povreda.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pajver
hahhhaaaahhh najbolji ? promašio sve što ni djeca ne bi čuj izveo ga da ga sačuva ahhhhhaaaaaa uglavnom čim je je izašao kolac Srpski zet Roma je odmah i povela
3 31
daca
Sigurno najbolja partija Edina ove sezone.. Kakva borba svaka čast Dijamantu
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi