15

Komentari (15)

E.Car
Nije mala stvar Ajax pobjediti a Džeko ih je dobro napatio. Ekipi je dosta pomogao.
Pajver
hahhhaaaahhh najbolji ? promašio sve što ni djeca ne bi čuj izveo ga da ga sačuva ahhhhhaaaaaa uglavnom čim je je izašao kolac Srpski zet Roma je odmah i povela
daca
Timska igra na nivou borba sve ok samo go falio ali pobjeda je najbitnija.. Partija za 9 uz go 10
emirsson
Hajd ne prdi pajseru
JointUnion87
Najbolji igrač Rome, daleko. A ti si samo jedan mali smrdljivi Škutor.
Alfred
Pajveru, ustasko nedonošče. Po komentarima vidim da mrziš sve što ima veze sa Bosnom i Hercegovinom, pa uvijek vrijeđaš najveće ambasadore i legende ove države kao što su Džeko, Pjanić itd... S obzirom da ih uvijek porediš sa nekim kolcem, ja ću ti reći onda odgovoriti ovako: Bolje je bilo da je tvoja mama gurala kolac u ****u nego što se bubala i tebe rodila, jer ti si jedan primitivni i zatucani balavi provokator. Želim ti da i dalje pratiš Bosanske sinove nebil prije crko od muke?
Malmi_Suomi
@Alfred i @JointUnion87 svaka vam čast na komentarima za BIJEDNOG i crnog u duši @Pajver -a.
Pajver
Malmi_Suomi haloooo pobjeglico začepi konju jedan
JointUnion87
@Malmi_Suomi Samo realno brate ??????
Malmi_Suomi
@Pajver -uuuuu ĆAĆA ti je konj marke dorat i TOČKA!
Hahaha
Hajde ti malo oko NOSONJE Modrića
Pajver
Bježi ba tamo pobjeglico hahhhhaaaaaaaaa
emanuelmacron
Nemoj vrijedjat care ,svako ima strasljivi narod kukavice,pa i Bosna.Oni su nasi koliko god koprcaju i hoce da su nesto drugo.Mi smo njih spasili od srba da ih ne isti**** , a oni su bjezali iza nas se krili i pravili neke grupice(HVO) i da bi mogli krasti hranu u konvojima sto je nama dolazila. Care moj to su pickice al neka nasi su i mi ce moi uvijek cuvat niko njih nece osim nas.
Edo90
Branili??? Pa ne bi otrove pili po sudnicama!!
Pajver
Kad smo mi ratovali protiv srba vi ste pravili mitinge podrške jugoslaviji i jna a ****ice su oni koji su kmečali natou i ostalim da vas spase iz vaših pišljivih enklava i da vam vrate sve oko sarajeva u miru jer ste bili pićkurine u ratu pa to niste mogli osloboditi smradovi
daca
Sigurno najbolja partija Edina ove sezone.. Kakva borba svaka čast Dijamantu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.