I da je zdrav Edin Džeko ne bi mogao na okupljanje reprezentacije
Foto - EPA

Roma i još nekoliko timova zabranili odlazak igrača

I da je zdrav Edin Džeko ne bi mogao na okupljanje reprezentacije

Midhat Šljivak

Nekoliko italijanskih klubova zabranilo je fudbalerima da odu na reprezentativna okupljanja.

Roma, Inter, Lazio, Genoa, Fiorentina i Sassuolo, odlučili su da prihvate odluku lokalnih vlasti i da zabrane svojim fudbalerima odlazak van zemlje i vrlo je izvjesno da igrači iz ovih klubova neće nastupiti za nacionalne selekcije.

Razlog ove odluke je činjenica da bi po povratku morali u karantin. To ekipama ne odgovara jer u svojim redovima su prethodne sedmice imali barem po jedan slučaj zaraze koronavirusom i to bi im predstavljao dodatan problem.

Podsjetimo, Edin Džeko je bio pozitivan na testiranju u petak i on se neće pojaviti u reprezentaciji BiH.

Ipak, isto bi bilo i da je zdrav, te će Zmajevi u svakom slučaju morati bez njega.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ek76
Nek zabrane prvo svojima da ne igraju za reprezentaciju... sigurno bi mogli zabranit Dzeki da ne igra za BIH da smo prosli sjevernu irsku...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi