14

Komentari (14)

user1603303812
Hajde Čauševicu piši malo o kapitenu i pravom lideru fuscal reprezentacije Radmilovicu ohladi malo od Dzeke molim te barem jedan dan.Što ovo kazem samo iz razloga što se malo piše o ovim momcima iz fucal repke ili nikako a oni izborili evropsko provenstvo stidite se gosp.Čauševicu
Tz_Niko75
Odmara ga za Ajax. Ovo im je bio Zicer pa nema potrebe za Dzekom. Jedina sansa Treneru je da osvoji ligu Europe i tako osigura plasman u ligu prvaka inace mu je noga. Opet ga Dzeko vadi na kraju.
Pajver
Sada malo kmeči ko i muralem u Barci
BogatiDijasporac
Evo ga i glupko je tu. Šta ima retardinjo?
Pajver
Bauštelacdijasporac čistaču svjetskih govana negdje daleko od behaje. Alooooooo
BigBosnianBoss
Sto bi odigrao?Igrao protiv Ajaksa ,zalio se na povredu,imali pozitivan rezultat
jony1919
Što prije prihvatimo da je on odigrao svoje i da nije na vrhunskom nivou, lakše će biti svima. 35 mu je godina i to je to. Da je pametan, odigrao bi još jednu ili dvije sezone u nekoj egzotičnoj državi, uzeo para koliko može i oprostio se u stilu. Ne hejtam Džeku, samo kažem kako jeste...
Bayern Munchen
On u Romi ne igra zbog svađe sa trenerom, dobro on i igra ako uzmes u obzir njegove godine
Kugla
Ti stvarno tako mislis
BogatiDijasporac
@jony1919 Lik sa 35 godina bio najbolji Romin igrač protiv Ajaxa i jedan od boljih na terenu uopšte, zajedno sa Anthonyijem i Tadićem iz Ajaxa.
Uber_i
Cudi me da dijamant neigra a glavni je u zmajeva koji su manji od miseva
BogatiDijasporac
Čudi me da znaš uopšte pisati.
Koba84
I veci od Dzeke su ostajali na klupi. Nije spreman i zdrao nek malo odmori
Kugla
Shvati on je svoje odigrao i Baljic Elvir je bio dobar ali sta nam vrijedi danas.Dzekino proslo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.