Edin Džeko je imao posebnu poruku nakon poraza od Španije

Oglasio se putem Instagrama

Edin Džeko je imao posebnu poruku nakon poraza od Španije

Kapiten i najbolji strijelac reprezentacije BiH Edin Džeko večeras nije uspio da se upiše u strijelce u susretu sa Španijom, koja je u Las Palmasu slavila sa 1:0.

Džeko je na terenu proveo 84. minute, a prilikom izlaska iz igre dobio je aplauz publike na stadionu Gran Canaria.

Neposredno nakon završetka susreta, Edin Džeko se oglasio putem Instagrama gdje je odao veliko priznanje Davidu Silvi, svom nekadašnjem saigraču iz Manchester Cityja koji se zvanično oprostio od reprezentacije Španije.

"Ne baš rezultat kakav smo željeli, ali nastavljamo dalje. Bila je ovo dobra godina za našu reprezentaciju. Bilo je lijepo vidjeti svog prijatelja Davida Silvu koji je danas završio reprezentativnu karijeru. Sretno i vidimo se u Ligi prvaka", napisao je Džeko.

Inače, vrijedi podsjetiti da je svojevremeno Edin Džeko upravo naveo Davida Silvu kao najboljeg fudbalera s kojim je igrao u karijeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi