6

Komentari (6)

Reprezentativac
Ali kako ih usuti momak lagano, odradi posao svako malo... veceras nigdje pljuvaca... vecaras ne spominju ni Amru, ni oca mu, ni majku nit njegove ahbabe...veceras gledaju i gutaju k...... ko kahvene mlinove :)
mer12
To su Barcini navijaci boli ih LP ..Zubalo 1 gol, u ccc utakmica Edin 5 i 4 asistencije u 6 utakmica ove godine u LP ....placite za Zubalom....
Harisss
Garsija, Spalleti, EDF i Ranieri. Sva cetvorica su znali da bez Dzeksona Roma nije ista ekipa. Za razliku od Mancinija i Pelegrinija, pogotovo ovaj drugi koji je latinosima namjesto statistiku a kada Cityju nije islo Dzeko je prvi bivao zamjenjen.
dragonBH
Svaka cast majstore, sa 33 godine u 93. istrci kontru ovako i plasira. Nadam se da cemo uskoro imat nekog priblizo dobrog golgetera!
VelaHavle
Necemo garantujen... pa ce pljuvaci skontati kakvog majstora smo imali
ArminA
Ja sam jednostavno zahvalan i njemu i Bogu sto zivim u ovom vremenu gdje mogu ponosan biti na sve sto je za nas ucinio Dzeko! Ovi sto pljuju po Dzeki nemaju druga posla u zivotu od sve jade i bjede ostala im zavidnost i ljubomora .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.