6

Komentari (6)

EnkasDeLaBuskas
Pametnom dosta, a zivi bili pa vidjeli Dzeko-Lukaku = Dzeko- Grafite 2009 Naš Mahalaš ide sa skudetom okačiti kopačke u Evropskoj 5 o klin ? "U ekipi Wolfsburga tada su briljirali bh. reprezentativci Edin Džeko i Zvjezdan Misimović koji su pored brazilskog napadača Grafitea činili okosnicu ove ekipe, te su obilježili nestvarnu sezonu u Bundesligi. Dovoljno je reći da su Grafite i Džeko bili na vrhu liste strijelaca, dok je Misimović bio daleko najbolji asistent lige. Grafite je zabio 28, a Džeko 26 golova u sezoni za pamćenje, te je Misimović imao čak 20 asistencija što je tada bio rekord Bundeslige."
Bhf
Ne mogu da vjerujem da Dzeku stalno stavljate na klupu ili ga smatrate zamjenom za Lukakua.Pa taj Lukaku uopste nije neka igracina pa da se odma stavlja h prvi tim,zasto se nije pokazao u Chelsea ili u Manchesteru?On je samo onako da kazem “krkan”,nista vise.Dzeko ja za njeg izmislio fudbalsku igru,od tim igraca pa do pstizanja golova.
DelPiero
Pokazao se u Interu sezonu prije, zato ga stavljaju u prvi plan. Odigrao je odlicnu sezonu i dobio nagradu MVP lige.
Krivaja Zavidovići
Zanemaruješ da Džeko ima 36 godina i koliko god se dobro osjeća i još uvijek igra na vrhunskom nivou ipak je blizu kraja karijere dok Lukaku ima 29 godina...
King_Kenny
@Bhf ...da pricamo o Dzeki od prije 5 ili vise godina definitivno Lukaku ne bi bio ni u kakvoj prednosti,ali covjeku je 37 godina...nije vise ni brzi,ni skocniji ni fizicki jaci od Lukakua,normalno je da bude rezerva...
adonii
Idi Doktore dok mozes ako ima ponuda iz Bundeslige nemoj se razmisljati
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti