Džeki su oduzeli traku, ali duh kapitena ne mogu nikada, pokazuje to i detalj poslije gola Rome!

Vučica je opet u igri

Džeki su oduzeli traku, ali duh kapitena ne mogu nikada, pokazuje to i detalj poslije gola Rome!

A. Čaušević

Romi nije dugo trebalo da se vrati u igru protiv Manchester Uniteda nako što je Bruno Fernandes doveo domaće u vodstvo. 

Igrala se 14. minuta kada je poslije igranja rukom Paula Pogbe dosuđen penal za Vučicu, a odgovornos je preuzeo lorenza Pellegrini.

Pellegrini koji je u ovom meču i kapiten rimskog tima je rutinski pogodio i izjednačio na 1:1. 

Prilikom proslave gola dosta pažnje je privukla reakcija Edina Džeke koji predvodi napad Rimljana.

Poznato je da je Džeki u januaru oduzeta kapitenska traka zbog verbalnog sukoba sa trenerom Paulom Fonsecom, međutim realnost je da je popularni Dijamant istinski kapiten ovog tima.

Džeko je odmah pozvao sve igrače Rome, skupili su se u krug i održao im je kratki govor kako igrati u nastavku meča.

Sarajlija voli igrati na Old Traffordu gdje je mređu Crvenih đavola ranije tresao i kao igrač Manchester Cityja tako i kao igrač Wolfsburga.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Dijamant je na Teatru snova u svojoj dosadašnjoj karijeri igrao ukupno četiri puta i nevjerovatno je da je svaki put uspio da zatrese mrežu Crvenih đavola. On je na četiri meča zabio pet golova i dodao još dvije asistencije.

Vidjet ćemo da li će i večeras nastaviti sjajni niz. Međutim, poznavajući Džeku puno bi mu draža bila pobjeda Rome nego njegov gol ili asistencija. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi