16

Komentari (16)

Rodjeni66
A kloc ti je u mozgu pa nemožeš skontat osnovne stvari.uključi mozak?
Pajver
Još samo kada bi nam objasnili kako je to kolcov gol odveo Romu u polufinale
Darkwood
Gargamel, dosadan si i jadan si. Uživaj u životu čovječe. Znamo da mrziš sve Bošnjacko i sve sto veze sa BiH ima. Život je lijep uživaj. Kada umreš ti nećeš znati da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kad si glup. Lp.
Tz_Niko75
Pa i nije. Prosli bi i bez njegovog gola. Greska
Malmi_Suomi
Kolcov gol odvede ti Dinamo u polu finale hehehehehe. Eeee BOTINO jadna
Rodjeni66
A da je ostao rezultat 1:0 Ajaxs bi svim silama išao na drugi gol.Roma bi bila u grču i sa 2:0 Ajaxs bi otišao dalje.A ovako se sve posložilo Roma je sačuvala 1:1 i otišla dalje.
Pajver
A da je tebe rodio neko bar malo pametniji nebi pisao ovakve budalaštine kakve pišeš
realista1982
Dzeko igra za najgori klub na svijetu, koji ne pravi ni sportske rezultate (samo financijski profit) niti cijeni legende kluba (Toti, Rossi, Florenzi I Jo's puno starijih igraca...) koji su I'm kroz istoriju napravili ime... Dzeko rijesi se tih SUPAKA
Dzeki svak cast za gol, ali ne bi rekao da je Dzeko svojim golom odveo Romu u polufinale, da je kojim slucajem ostalo 1:0 u korist Ajaxa, opet bi Roma otisla u polufinale, jer kod iste gol razlike, kad su pobijede u pitanju golovi se racunaju u gostima dvostruko, znamo da je Roma pobijedila u gostima sa 2:1.
TTV.KenyTB
baš nas nešto boli tuki šta ti imaš da kažeš :D
@TTV.KenyTB, Pa obicno se magarac javlja kad ga ne pitaš ništa, hajde od.ebi i popuši mi racku, pa nisam te pitao ništa magarcu jedan zasto se javljaš.
TTV.KenyTB
Ko ti drma kavez buraz ?
user1599499530
Ma upravu si drug ,to pisu zbog hajpa svaka cast dzeki al njegov go nije odveo romu u polufinale odveo je pelegrini i ibanez sto su dali golove u amsterdamu.
@user1599499530, Bravo za odgovor, ovo lici na odgovor na jednog pametnog i razumnog covjeka.
user1597698961
Ako si ikad igrao turnire ili bilo sta znas koliko primljen gol smanji samopouzdanje,u ovom slucaju dzekin gol je dotukao ajaxove igrace.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.