Džeko se prisjetio Heartsa i evropskog debija: Hvala ti Oda, niko nije bio ponosniji od mene

Prisjetio se evropskog debija

Džeko se prisjetio Heartsa i evropskog debija: Hvala ti Oda, niko nije bio ponosniji od mene

S. Mlaćo

I kapiten naše nogometne reprezentacije te član Rome Edin Džeko oprostio se danas od Milomira Odovića.

Odović je preminuo sinoć u 65. godini, a Džeko se prisjetio evropskog debija u dresu protiv škotskog Heartsa 2003. godine.

Odović ga je pozvao i ispunio mi kako kaže snove.

"63. minuta utakmice protiv Heartsa, kada mi je Milomir Odović rekao da ulazim u igru. Bio je to moj evropski debi u dresu Željezničara i niko nije bio ponosniji od mene.
Hvala ti Oda, što si ostvario moje snove i snove mnogih drugih dječaka. Hvala ti za sve ono što si bio i što si ostavio mlađim generacijama u naslijeđe.
Jednom vojnik Željezničara, uvijek vojnik Željezničara.
Počivaj u miru Oda naš!", napisao je Džeko na svom facebooku profilu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

IN MEMORIAM: MILOMIR ODOVIĆ (1955. - 2020.) Bila je 2003. godina i još sam bio dječak, koji je sanjao snove. Igrala se...

Posted by Edin Džeko on Tuesday, December 15, 2020
Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi