5

Komentari (5)

Mepa
Zamisli da je ostao citavu karijeru u Njemackoj ligi. Imao bi na kontu bar 350 golova u ligaskim utakmicama
Malmi_Suomi
Edin Džeko iza jednog švabe Klinsmanna svjetske klase???? Pa ne samo ustati i reći Džeko nego dok je živ dignut mu spomenik ( pretjerujem znam) ali ovakav ambasador i čovjek/ insan šta je prvo uradio za sebe i svoju karijeru da je iza velikana Ibrahimovica, Ronalda i jednog Klinsmanna onda nemam riječi. A uz sve to je ispromovirao BiH Sarajevo do maksimuma.... mnogi se neće složiti sa ovim ali činjenice i brojke su ne umoljive. Možete ga mrziti ili voljeti ali ovakvog igrača i čovjeka ( do sada tek su mu 35 Februaru t6) teško ćemo mi iz BiH imati. Pozdrav za ( ne ) zombije hehehe , ja sam zombi postao , spavanje 0 bodova . Vozdra ljudi
Salence
@Malmi_Suomi Zašto je pretjerivanje sa spomenikom?Čovjek nije samo fudbaler,izvrstan napadač,nego je i jedno,možda najprepoznatljivije lice Bosne i Hercegovine izvan granica.Ambasador UEFE,UNICEF-a,ne želim poređenja ali priličan broj njegovih kolega imaju obilježja širom svijeta,s tim da ih je malo ostvarilo za svoju zemlju ono što je Edin.Ne želim uopšte spominjati njegovu kvalitetu,statistike,kog zanima neka ide listati wikipediu.Po kakvoj se sve gamadi u BiH danas daju imena ulica,škola,sporstkih objekata....spomenik bilo kakvog kapaciteta u glavnom gradu BiH bi bio minimum za sve šta je taj čovjek učinio za BiH.Još da je ljetos potpisao za AC Milan...hvalio bi ga još desetak redova(((A mogao bih i ovako...)))
Malmi_Suomi
@Salence u mom slučaju može se shvatiti pogrešno, kao što bi u politici rekli ( sukob interesa)..
Ja i Edin se znamo haman 28 godina, znam mu komplet porodicu , oca, majku pa čak i nanu. I sve što pišem pozitivno o njemu ovi dušmani mogu shvatiti pogrešno.
Ovo si ti EXTRA SUPER napisao i ne bih ni ja bolje ali svaka ti čast na svemu napisanom i takvom mišljenju o njemu.
Hvala ti i u moje i njegovo ime a ... kada uhvati vremena čita i on komentare ovdje samo o sebi( znam uhvatio ga na mom mobitelu čitao).
Moj hercegovac lijepi i moj BH BRATE imaš veliki pozdrav od mene i doći će neko spreman i smjeo te pametan da mu aBd i spomenik podignu jer znam ja kakve je sve obaveze imao i koliko je vremena to sve uzelo i.... Jbga svašta tj puno toga znam ali ne pišem ništa ali sve što znam je POZITIVNO ..
Vozdra jarane moj
Bhf111
Daj Boze da ikad budemo imali boljeg, da je bio englez ili brazilac vrijedio bi 300 miliona
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.