5

Komentari (5)

Vrbaski
Zašto je uopšte dolazio? Nekom je zauzeo mjesto u avionu. Kao lafo došao povrijeđen da podrži momke iako nikad ranije nije to radio. Zatim odmagli kući nakon jedne utakmice . Jel to ne treba njegova podrška momcima i na drugoj utakmici ili mu je vokri što je presjedio na klupi :-)
tonco_slatki
Svaka cast dzeki al doslo je vrijeme da se povuce i oslobodi mjesto novim mladjim igračima. Nek ide u stručni stozer
SactownCali
Jel ko gleda Austria vs Srbija ? 11 .minuta 2:0 za Svabe.. hehe
dragonBH
I ne treba ga zamarat prijateljskim utakmicama, nisu nam pripremne jer se nismo kvalifikovali. 38 godina ima covjek, dao je za reprezentaciju mnogo. Ogromno je i ovo sto je otiso u Englesku da podrzi momke. Velika je to stvar za ove mlade igrace da takvo ime vide pored sebe u svlacionici.
AJDIN2000
OPROSTI SE I TI VRIJEME JE
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.