14

Komentari (14)

Savage
Volim StarB. I bio u par. Do Marta 14stog su samo pisali prvo ime crnim markerom, a sada puno ime i prezime i brojevima oznace sta pijes, da ne bih doslo recimo neko ima isto prvo ime i dobije narudzbu prije tebe. Plus "baristas" serveri, dobijaju zahtjeva od menagera (kompanije)da se stvori bolja atatmosfera,server/gost/kompanija. Kao sto vidite oznaceni na plasticnim casama je napisala osoba koja prima narudzbu i budala vidi da je napisano istim stilom pisanja. KOJE BLAMIRANJE OD UREDNIKA. Pozz i ostajte dobro.
Savage
zahtjev*, -da se stvara bolja atmosfera izmedju*. Pardon dvije ispravke.
davide.azzurri
Mislio sam da je ovu glupost sastavio Causevic ali vidim da je i Sljivak puko ko kokica
papirna
I tada se novinar probudi,pao s ponjave na pod
user1594553305
Ronaldo gradi hotel u Madridu dakle jasan znak da ce uskoro postati novi član Atletico Madrida! Objavite i ovaj članak možda bude kakve koristi hahahah
BlueBoys
Dok nije bila poznata: Taman da me Amra S. oralno zadovolji, udze mi sestra u sobu...:)
makelele
Sta udje u sobu i probudi te iz dubokog sna?
BlueBoys
Bahahha...Ma jok Claude, samo prepricavam pricu od jarana...
vedin
@BlueBoys je li te onda sestra zadovoljila?
BlueBoys
Vedine gumeni majmune? Kakav ti je to komentar papane? Ali to dovoljno govori o tebi siso mala.
Dzematlija
U Starbucks-u ti napise ime onaj koji ti servira kafu. Nisu oni napisali. Raji zanimljivo jer cesto fule ime jbg raznih imena od svuda, pa Ivica bude Ibiza, Dzenan bude Johnny itd :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.