Edin Džeko odavno nije izgledao ovako sretan
Foto: NFSBiH

Šta se krije iza svega?

Edin Džeko odavno nije izgledao ovako sretan

Edmir Škorić

Poslije višemjesečne pauze izazvane pandemijom virusa Covid 19, danas se u Trening centru NS/FS BiH u Zenici ponovo okupila “A” reprezentacija.

Ovo je praktično prvi susret selektora Dušana Bajevića i njegovog stručnog štaba sa igračima na koje računa u duelima protiv Italije i Poljske u novom izdanju Lige nacija.

Na raspolaganju selektoru na prvom treningu su bila 24 igrača a izostao je jedino Toni Šunjić koji stiže kasnije večeras.

Sudeći po atmosferi koja je vladala u Trening centru tokom cijelog dana ali i večeras na treningu, očigledno je da su reprezentativna okupljanja svima nedostajala.

Naš tim će u Zenici boraviti do četvrtka gdje će osim treninga obaviti i obavezno testiranje prije putovanja u Italiju.

Posebno raspoložen i sretan bio je Edin Džeko. Nije nestajao osmijeh s njegovog lica, a kasnije je na Instagramu napisao: "Uvijek sam sretan što sam ovdje".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Ko zna, možda se iza Edinovog osmijeha krije još nešto, ali o tome bismo trebali biti obaviješteni u narednim danima.

Top Komentari

Famoza
Trudna je hanuma jarane, jedino ako nije šarao sa zenickim fufama
0 8
Penderinos
Dala mu hanuma da joj puvali stapic u rupu
5 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi