30

Komentari (30)

Igrati u Romi i Fiorentini nije isto, ukoliko dode Vlahovic u Romi, garant to bi bila promasena investicija. Vlahovic je dobar fudbaler ali njegov potencial je takav koji ne bi zadovoljio Romu.
Tz_Niko75
Cuj, Vlahovic u Romu. Pa on je skroz los, a Belotti je skup ko i Dzeko. Malo je bolji, jer ima svestraniju igru od Dzeke. Volio bi da Dzeko dodje u Bundesligu. Schalke
Adnanos
Schalke ce ispat iz lige. Belotti nema sanse da predje u Romu, ni teoretski nemoze. Roma nema pare za njega. Trazili su ga razni timovi a Torino nije htio ni da razgovara jer su trazili minimum 70 miliona eura. Mozda Vlahovic ali bilo kako bilo.
Tz_Niko75
Ma volio bi... Al haman da hoce.
Pajver
Konačno pravi napadači umjesto onog kolčine
thekupus
Dušan Vlahović ti pravi napadač hahahah. Il onaj Belotti zvani staklene nogice. Baš me fino nasmija, hvala ti.
nadrealist
Čitam zadnjih skoro 10 članaka o Džeki i na svakom si glavni hejter pajveru. Ne kontam. Jesil hejter ili fan?? Dakle ne samo da si pročitao nego si skoro sve prokomentarisao. Čemu tolika mržnja?? Šta ti je uradio Džeko??
Pajver
Ma kakva mržnja samo eto ima neko kome kolac ili muralem nisu apsolutni uzori u životu i to je to
Hakkinen
@nadrealist u pravu si drug za ovog pajsera ili ti kiksera sa klixa. @Pajver mrzi sve što je naše/ bosanskohercegovačko pa tako se " okomio " i na Edina i Miralema.
p.s. Džeko mu je garant nekog iz familije ( poklopio) pa ga mrzi iz dna duše hahahahaha
Hakkinen
@Pajver -u je Ceca Ražnjatović UZOR hehehehe
Pajver
A jest kolac sposoban da nekog poklopi . Koliko je sposoban oženio srpsku raspuštenicu i kurvetinu pola Beograda je (poklopilo) a onoj drugoj je popušila ??????
nadrealist
Slažem se pajver da ti nisu uzori. Zato čitaj sport hr, čitaj jutarnji ili sportske novosti, šta si se uhvatio Džeke i Pjanića ko pijan plota. Previše si opsjednut BH sportom za nekog ko kaže da živi u Zagrebu? Pusti nas više sa tom tvojom negativnom i mržnjom.. dosta više...
Pajver
Kada hoću da nešto istinito i pametno pročitam posjetim portale koje si gore naveo ali kada hoću da se nasmijem i vidim kakvih sve budala ima ba ovom svjetu onda obavezno posjetim ovaj portal. Jbg
Hakkinen
@Pajver zvani @ MostrskiRambo pa Kikser i još na desetine nickova ali redakcija će te provaliti samo polako.
ĐUBRE JEDNO POKVARENO
p.s. poklopio je on i tebe i sve tvoje. Koliko si jadan da što ti @nadrealist dobro kaže BOLESTAN SI NACIONALISTA al fakat. Fujjjj

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Dasler
Admine u usta ti uriniram!!! zasto ne banujes ovo smece? Sigurno ima 50 prijava ovo ****o! Decka pod imenom gazija si banovao sigurno 10 puta zbog nicega, ovaj izmet ljudski konstantno vrijedja na nacionalnoj i vjerskoj osnovi! Sram vas bilo sve u redakciji, ovo je sportski portal!
nadrealist
Tako je Daisler. Ovaj čovjek sije mržnju. Mentalni sklop neandertalca. A da stvar bude gora svi šute. I kako to biva, dok pametni šute, budale dominiraju. Adminu ovo je vapaj: sačuvaj nas ovih budala kao što je ovaj Pajver, jer oni nisu samo za banovanje, oni su zatvor.
Pajver
Kme kme kme kmeeeeeeee
Hakkinen
@Dasler i @nadrealist u pravu ste 100% ovaj @Pajver je bolesni nacionalista i islamofob.
Samo mu treba pročitati historiju/ povijest njegovog pisanja i svima je jasno da je on jedno veliko GO*NO NACIONALISTIČKO gdje nadam se da će i redakcija da reaguje da nas sačuva od ovakvih budala .
Lijep pozdrav za NORMALNE
nadrealist
Tako je Hakinenu. Ovaj Pajver je teški bolesnik. Zato bi trebalo neki admin da se bavi ovakvim bolesnicima i fašistima a ne mi. Nažalost, ovakve budale kod nas umjesto u zatvorima gostuju po televiziji i portalima...
Arnel925
Ja reko sad neki napadači hehe i ova Roma sve više i više propada
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.