Džekin prolazak kroz mixed zonu nakon ispadanja od Ukrajine

Glava pognuta, mobitel u rukama: Da li je večeras na Bilinom polju završena jedna era?

8

Komentari (8)

Nije.bitno
Treba reci Hvala na svemu , uradio je dosta , godine stizu ,vidi se na utakmnicama . Oprosti se protiv engleza kao velikan
Arnel925
Legenda, sigurno treba biti dio reprezentacije. Ali vidjeli smo sinoc da to nije kao starter. Svaki duel je sinoc izgubio, lopta odskakala od njega. Gdje je bio jak i gdje treba da se koristi u reprezentaciji ako zeli da nastavi to je oni zadnji 15-20 min. Jer je jak i visok.
BoSniaN_BuLL
Najbolji nas igrac i tesko je ponoviti karijeru jednog Dzeke u maloj Bosni! Ali nije fino gledati kako svaki duel gubi, mislim da ce protiv engleske biti zadnja!
user1676604889
Dosta,vreme je za neke nove klince
GuiliDamou
@Baron22 i @Mustafa vi ste ološ koji bi bilo koja država trebala povratiti u wc školjku!
Baron22
Pitaj Amru šta ona misli hihihi
Mustafa
Edine ne brukaj se vise ti bolan vise nisi ni za sta! Kopacke o klin pusti djecu da igraju ti si djuturum za fudbal PENZIJA i ti i Mire
Noname992
Mustafa Jel ti ko rekao da si glup?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.