7

Komentari (7)

Sajaga
Ma ja, kao da je Dzeki 24, a ne 34. Belotti je kalibar 5 najjacih klubova, a to svakako Roma nije. Nije zabranjeno sanjati
Zgembic
Hehehe niste odavno :)))
Vec je ranije pisalo da Alegri ne zeli biti trener Rome, dokle vise o Dzeki boze dragi, i bogu ste dosadili, nemam nista protiv Dzeke, ali ako vec pisete o Dzeki, pisite onda ako zaista ima nekih vijesti vrednih paznje, pa nema dana da ne pisete o Dzeki i sve sto pisete sve je samo bla bla bla, 30 dana u jednon mjesecu, vi 30 dana pisete o Dzeki i naravno opet sve je bla bla bla, zaista ste postali gori nego takozvana zuta stampa, ako nemate sta pisati radije ne pisite nista.
Hakkinen
@Nogometas vjeruj mi da uđem na komentar o Edinu Džeki zbog drugih što" laprdaju " bezveze.
Novinari... .bg treba klikova i ljudi rade svoj posao a na nama je hoćemo li se " upecati" ili ne.
Evo moja " mala malenkost " ( ne hvalim se tim) ali ponosim se što se znam sa njim i Edin i ja se čujemo svaki drugi dan i.... puno toga znam ali NE MOGU ( radi prijateljstva) sa Edinom da pišem šta znam.
Uglavnom ... zna naš Džeks šta radi .
Prvo mu je porodica na mjestu pa sve ostalo.
I iskren da ti budem... hladno može i da ode u zasluženu penziju ali NEĆE SADA IZ INATA zbog ovih odvratnih pojedinih ŽABARA.
LP
malezija
Mene Ronaldo maloprije zvao,pita hoće li Džeko u Juve ljeto da zna, dali da produži ugovor?
Hakkinen
@malezija e baš mi je drago što te Ronaldo zvao da ti kaže svašta nesta.
Vidim ti to ma moj račun " šukaš" ga meni što pišem da sam prijatelj još od rata dok je Edin klinjo bio?
Hajde ok hvala na provokaciji i šukanju, nema veze šta drugo očekivati od naših ljudi( mislim na Bosance i Hercegovce) .
Izvini drug molim te što sam napisao da se čujem sa Edinom svaki drugi dan.
Lijep pozdrav
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.