Edin Džeko 15 dana van stroja, propušta najmanje tri utakmice

Povrijedio se protiv Brage

Edin Džeko 15 dana van stroja, propušta najmanje tri utakmice

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Edin Džeko propustit će naredne dvije sedmice.

Džeko je povrijedio aduktor lijeve noge tokom jučerašnjeg meča Evropske lige protiv Brage, a danas je prošao ljekarske preglede u jednoj rimskoj klinici.

Ustanovljeno je da će zbog povrede aduktora biti van stroja dvije sedmice, što znači da će propustiti naredne četiri utakmice Rome.

Neće igrati u nedjelju protiv Milana, zatim protiv Fiorentine sredinom sedmice, kao i protiv Genoe... Mogao bi se vratiti za prvi meč sa Šahtarom u Evropskoj ligi, koji se igra 11. marta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ono što je za sada nama najvažnije, bit će spreman za okupljanje Zmajeva i početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1583752673
Bitno da je zdrav za repku
6 0
velezovac
Džeko igra za Romu i nema šanse da se Adukor povrijedio,on igra za Sarajevo... Novinaru!
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi