10

Komentari (10)

K79
opet sve isto umjesto priprema u Zenici i trening centru opet se trenira u polavljenom Sarajevu , sve repke na svijetu zadnji trening rade na stadionu gdje ce se i igrat samo mi imamo neku drugu logiku al hajde sretno usvakom slučaju
Zoilomas
Prije bi ga cuvo za ukrajince nego za fince i mozda ga ubacio zadnjih 20 ako bi bilo nerijeseno
Malmi_Suomi
Što bi @Vrbaski rekao za dijamanta da je KLOC...
I ovaj će ti vrhunski nogometaš igrati u Zenici aBd a ti možeš samo sanjati i gledati ga na tv-u kako zabija ili pomaže našoj jedinoj reprezentaciji BiH.
A ti komotno " raspali " roštilj i gledaj kako # GRANDE DŽEKO # igra.
Cmokača ❤
ghast0
Meni nije jasnk kako najboljeg igrača u historiji BiH neko može nazvati klocem. Toliko bitnih stvari je uradio da to nije humano al ne može se Bošnji ugoditi nikad...
Malmi_Suomi
Na žalost moj drug ima i takvih. Pogledaj mu zadnja 3 komentara samo napiše kloc i to ti je znak kakav je ko čovjek. Nazvati jednog fubalera/ nogometaša koji je najbolji u povijesti/ historiji strijelac BH reprezentacije klocem je van svake pameti ali eto... ima nas svakakvih.

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Malmi_Suomi
@ghast0 drug možeš li vjerovati da u zadnjih 1 sat sam dobio 3 prijave za ovaj gore komentar?
To ovaj PROPUH-HAVA @Vrbaski cijelo vrijeme meni prijave " lupa". Ali šta ćeš, poremećen lik i što bi drug @denimen9 napisao wuhahahaha a @miki30 bi se čudio aman/ zaman hahaha.
Hajde bolan @@Vrbaski dok ne doguraš do 3 hiljade/ tisuće prijava , nećeš me se riješiti.
Ne pucam ali mi je smiješno ko BALO BALAVI SI I... Jagomir se " ubio za tebe". Wuhahahaha
ghast0
HAHAHAHAHA neko je toliko napacen da te prijavljuje toliko.. e svasta. E jare izvini za sve sto smo se ikada prepirali majke mi. Dobar si lik skroz.

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

Malmi_Suomi
Ma zaboravi na to prepiranje , yebo to. Nekada naleti dan meni da nije dobar ili tebi i eto ti ga to je to. Ma sve ok drug moj, ne zamjeram ja ništa i evo ... kao da se znamo 20 godina hehehe.
I od zadnje objave tebi @ghast0 dobio još 16 prijava wuhahahahahahaha wahahahaja, do ujutro do sabaha ću imati preko 3 hiljada ili ti tisuće prijava i ja molim ovog PROPUH-HAVA što Edina zove klocem @@Vrbaski i što mi se garant nakačio da me prijavljuje , da samo tako nastavi. @@Vrbaski kenjatoru ti ne možeš prijava " složiti " koliko ih ja mogu primiti wuhahahahaha.
Imbecilu.
A tebi drug , ugodna noć i lijep pozdrav pa se pišemo na ovom " hepeku".
Chesa
Da nam budeš zdrav, dijamantu.
makelele
Spreman za Sejdić Fincija
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti