Odluka čelnika kluba

Spremna kazna za Edina Džeku

31

Komentari (31)

munja1946
Ebi im terma u ckapi
user1609771530
Dzexon...Lacio,pa lagano sa Lulom ?
Sanska_Prangija
Cuo sam da hitlerov praunuk igra za maccabi
Goran3
Vjerovatno ce ga novcano kaznit I oduzet mu traku
hordaaaassaistoka
Oduzeta mu je kapitenska vec
Goran3
Vjerovatno ce mu je oduzet
Zulfikar
Roma tukne dol Dijamant sjaji...
Krivaja Zavidovići
Odbio finansijski bolje ugovore, ostao u klubu, i sad mu tako vraćaju...
Medo-Brundo
Krosteutegurovic
Ako ga izbace na taj način onda samo navijati da izgube što više utakmica tako da onaj pakšu od trenera dobije nogu i iskreno se nadati da se ne izbore za Evropu na kraju sezone. Gnjide jedne.
karlhajncbrazzzo
Vrlo dobro znam šta je postigao Dijamant u dosadašnjoj fudbalskoj karijeri. Svaki njegov postignuti gol iz više uglova. :D Prihvaćam izvinjenje.
Karlosicroberto
Roma kitara od ekipe, kakav odnos prema rosiju, Totiju.. Ne cudim se, da hoce u Real jednu sezonu.. Mhmmm
Medo-Brundo
Ja bi da Amru kaznim ?
JJRamzes
Tek kad im on ode vidjet ce sta su imali. Ne moze on sam igrati pored 8 panjeva. Realan domet ekipe je 6. mjesto
dadoredsi
Uprava Rome gleda samp profit kakvu su legende otjerali jos Alisona i Salaha /Pjanica sto kaze Toti najgora uprava.
Sanska_Prangija
Pa nisu oni Bayern, real itd da mogu sacuvati najbolje igrace. Ostanimo realisticni
Dasler
@Sanska_Prangija zavisi kakve klub ima namjere u budućnosti. Bayern svake godine želi SVE osvojiti zato čuvaju najbolje igrače i dovode bolje, dok se Roma zadovoljava sa 4tim mjestim, eventualno mjesto koje vodi u Evropa ligu, a niti prođu dalje od grupne faze, niti naprave ozbiljan rezultat u drugom manje bitnom takmičenju. Zato i jesu nebitan faktor, kako u Italiji, tako i van nje.
Mehinaldo
Kako su poslovali zadnjih doina imaju odlicne rezultate sto je neko gore naveo prodali su sve sto valja i sto bi moglo biti dobro a kupovali prosjecne igrace ili igrace koji su u losoj formi pa su dolazili u romu da spasavaju karijeru i to je uvijek neko morao sloziti i vuci a dzeko je pokazao ko je ostao im vjeran prije godinu kad je mogao i bio trazen i sad kao da ga kazne smijesni. Ok je da igraci moraju postovati pravila ali opet ima nekih igraca koji imaju kredita pa mogu nesto i reci ali takav je to klub jednostavno nisu veliki i uvijek ce biti tako
Tz_Niko75
Cuj da ga kazni.? Pa zar Kapiten ne smije nista rec? Zar nije u pravu za 6 izmjena? Fonseca je dobar trener, i cudi me ova situacija. Tesko ce bez Dzeke, jer imaju samo Mayorala. Na njegovom mjestu, ja bi se opustio do kraja sezone. Ne mogu mu nista.
Tz_Niko75
Tako su otjerali Totija i mnoge druge. Stalno neka koncepcija nigdje ih nema. Samo 2 titule prvaka...
felix__27
Kad te bude ubacio da mu cupas guzicu odbij a na ljeto idi
BosnianKingdom
Nabij ih nogom edo nista nisu bolje ni zasluzili da Bog da ispali iz lige
honiman
Cigani, samo gledaju kako da ustede malo novca, ukinuce mu koju platu i jos ce htjeti da im placa. Nista cudno ako znamo kako su se ponasali prema drugim legendama kluba.
karlhajncbrazzzo
A šta je uradio Dijamant?
Joks
@karlhajncbrazzzo - Hehe! Čuj, šta je uradio? Pitanje pokazuje tvoje (ne)znanje, žalosno. Eto, tek je TREĆI strijelac/golgeter FC Roma SVIH VREMENA ( anije samo to) - malo li je? - Što "Roma" ne zna biti 'veliki' klub i osvajati titule, eto Edin Džeko 'kriv', a klub 'rasprodava sve što je (bilo) kvalitnih igrača ili iole nagovještava da to postanu! FC Roma najviše sliči nekom "FIS-u, Bingu-u...hipermarketu. Obični 'pijačari' oni koji decenijama vode, ipak, poznat italijanski klub...nekad i moćan.
Django
Mislim da je čovjek pitao, šta je konkretno loše uradio da bude razlog da se kazni.
Scorpio77
Scorpio77
Bunio se protiv glupana koji je pogubio konce čovjek napravi 6 od 5 dozvoljenih izmjena.
Joks
@Django - onda je do mene i iskreno mu se izvinjavam. Previše mi je ovih marginalaca i i neostavrenih životnih likova koji ma je Džeko (i mnogi drugi uspješni) uvijek 'tema' u negativnom kontekstu, pogotovo ovih primitivaca koji se miješaju u tuđe privatne živote i jedini "argument" (bljutavo i jadno) im je Edinova supruga i majka troje djece! Eto, i planem, pa bude i istrihenosti. Izvinjenje važi i za "karlhajncbrazzzo". - Pozz
svasta
Samo napustiti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti