18

Komentari (18)

Turske Tv sapunice prate zene, a sporsportba prestavlja svakodnevnu seiju ili sapunicu o Dzeki, Dzeku postujem ali ovaj sporsportba pretjerao je o Dzeki, trebate pisati o Dzeki ili bilo kom sportisti samo ondak kada imate tacne provjerene vijesti. Ako sportsportba nema sta raditi, onda radije ocistite vasu stranicu od bajati viesti, te vijsti su toliko bajate da su pocele da zaudaraju, kao na prikmjer vijest o Hanki Paldum i Novaku Djokovicu, ta vijest stoji na sportsportba vec 6 mjeseci.
Ova vijest stoji na sportsportba vec 6 meseci "MAGAZIN Kada je Nole čuo 'Crne kose', Hanka je odmah morala put Visokog: Rekla sam mu 'blago tvojoj majci'
BigBosnianBoss
Jeste naporni sa njim ako nemate nista da objavite onda i nemojte
Miky007
Al se vi šprdate... On moze igrati samo u Sassuolo trenutno sa njegovim nenadyebivim stavom i mozgom! Yebo vas vise Edin Dzeko, na vrh kite ste se popeli!
Adi2019
Đe ne papi bgt kako te nije stid tako nešto napisati očigledno nemaš pojma i sluzis za negativu vrati se u rupu
Miky007
Yebem i tebe i njega i njegov transver svako 2 dana. Pa kako vise nije stid i ove novinare, i vas sto balite za njim, petominutno objavljuju textove o njemu! Yebo vas Edin Dzeko vise!
Elsa
Pa što čitaš nenad****vi intelektualac??!
Miky007
Pa zato sto sam skinuo aplikaciju sportsport.ba, pa udjem da sta procitam novo, kad ono nisam znao da sam skinuo aplikaciju edindzekotransverdo2048.ba..Nemoj se bar ti nervirati zbog mene :)
Miky007
Tole sagni se dole!
green_dragon
MIKY btare sve si upravu i jesu postali DZEKO.ba...a lik realno nije ni za Vogoscu.....yebes Dzeku daj nam malo Koumana i Messia....hahahahahahha
hordaaaassaistoka
Oj brate moj ja za Romu navijam trenutno je dzeko na novou Handzica kako fula neke sanse ali nije tu samo dzeko kriv neko kompletak klub
Famoza
Cuj nudili Barsi, Realu i Parizu... covjek ima 35 godina ljudi dragi, Mandzo otiso u arabiju jedva do milana dobacio
Dasler
@Famoza Dzeko je izmislio univerzum za Mandžukića (kojeg jako cijenim), tako da ih nemoj uporedjivati.
BosnianKingdom
Dzeko vise zabio za Wolfsburg i Romu nego Mandzukic u karijeri
Famoza
Stoji, Mandzukic mu izmjena bio u Wolfsburgu, ali treba i njega postovat: Liga prvaka, viceprvak svijeta, atletiko, juve... nije ni on levat
hordaaaassaistoka
OJJJJJ LJUDINO NE PROVALJUJ SE, ja ga svaku utakmicu gledam i znaci katastrofa igra
Dasler
@Famoza Mandžo je napadač prvoklasni, poslije Edina mi je najdraži igrač iz regiona. Pokazao je svoju klasu u svim klubovima. Ali Džeko je nivo iznad.
BosnianKingdom
Sastavili dva clanka jedan od danas i jedan od jucer i fok vijest ne moram ni gledat znam da je ovo Causevic piso
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.