Poznato kojim klubovima je Roma ponudila Edina Džeku

Dobili odbijenice

Poznato kojim klubovima je Roma ponudila Edina Džeku

E. Čaušević

Mediji u Italiji već danima pišu o tome da će Edin Džeko napustiti Romu.

Džeko je propustio prethodni meč protiv Spezije zbog povrede, ali mnogi vjeruju da se iza toga krije neka druga pozadina. Navodno, Džeko je u sukobu s trenerom Paulom Fonsecom, te zbog toga nije igrao za vikend protiv Spezije.

Nakon što se raširila priča o sukobu Džeke i Fonsece odmah su počele špekulacije da će bh. napadač napustiti Olimpico do kraja zimskog prelaznog roka.

Corriere dello Sport piše da Roma nudi Džeku klubovima širom Evrope i da što prije žele da riješe ovaj problem. No, Roma nije dobila odgovore koje je očekivala, te se nadaju da će se pojaviti klub koji želi dovesti Dijamanta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, čelnici Rome su prethodnih dana nudili Džeku PSG-u, Juventusu, Interu, Barceloni i Real Madridu. Nudili su i razne razmjene igrača, ali su dobili odbijenice.

Jedini klub koji je pokazao interes da dovede Džeku je West Ham, ali bh. napadač nema želju da ide u engleski klub. Šta će na kraju biti od svega ostaje nam da vidimo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Miky007
Al se vi šprdate... On moze igrati samo u Sassuolo trenutno sa njegovim nenadyebivim stavom i mozgom! Yebo vas vise Edin Dzeko, na vrh kite ste se popeli!
9 14
BigBosnianBoss
Jeste naporni sa njim ako nemate nista da objavite onda i nemojte
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi