12

Komentari (12)

Henrikh Mkhitaryan je vezni igrac u Romi I dao je vise golova u ovom tekucem prvenstvu Italijea od Dzeke koji igra napadaca – spic igrac. Henrikh Mkhitaryan je dao 8 golova a Dzeko 7 golova, kako to objasnjavate. Dzeko vise nije sto je nekad bio, Dzeku su godine pritisle, kada nekom nista ne ide od noge u fudbalu u ovoj slucaji to je Dzeko, onda Dzeko pokusava na drugi nacin da skrene paznju na sebe van terena ako ne moze na fudbalskom terenu. Dzeki svaka cast kada je igrao u Wolfsburgu u tandem sa Misimovicem i u Romi kada je bio u tandem sa Salahom, tada je bio i najbolji strelac Italije odnosno Rome, tada je Salah napravio 12 aisitencija Dzeki, Salah ga je prosto gurao, sada nema Salaha, Dzeko nije vise sto je nekad bio, godine cine svoje, mnogi su se fudbaleri povukli iz fudbala njegovih godina. Dakle Dzeko je legenda BiH fudbala to stoji, i ima dobre rezultate u svojoj fudbalskoj proslosti, ali sada Dzeko vise nije sto je nekad bio, bolje mu je da se povuce iz fudbala dok je vrijeme.
ako1986
Prijatelju nisi upravu Roma sa i bez Dzeke nije ista koliko bude samo faula u 1 utakmici na njemu koliko lopti covjek pokupi visokih...a sto se tice golova svima je lakse dat gol kad dzeko igra jer njega najmanje 2 covjeka odbrane cuvaju mislim da nijednu utakmicu u sezoni nije odigrao da nije konstantno bio udvajan...Henrick jest zabio vise od njega ali do kraja sezone bi ga Dzeko prestigao budi uvjeren...A sto se tice igre sa Salahom ili Misketom pa i sad da ima neko voljan trpat lopte na dzeku bilo bi vise i golova... nije cudo sto ga je Juve htio ili Inter ili PSG on je klasa ...
green_dragon
SMORISTE vise sa Dzekom....jbt ispade ako Dzeko ode iz Rome klub ce se ugasiti sve ce otici u pm...
Zgembic
Nije Fonseca Pape pa da mozes ga smjenit. Drag mi je ali steta sto ce uprskat lijepu karijeru sad na kraju
Samirredzo
Pa i tad je bio trener kriv jer nije prijavio igraca na vrijeme,a oni su igrali nerjeseno pa su zbog propusta kaznjeni sa 3:0,isto kao i sad cuj sest izmjena i niko da reaguje,sreca pa su svakako izgubili,ali ovo je nedopustivo u seriji A.
Mehinaldo
Ma ja nek on nece u chelsea nek im ostane vjeran sad ga oni popisase kakva roma to je smece od kluba
Goran3
Mozda se posvadjao sa trenerom
ako1986
Fonseca koliko je dobar trener da nezna ni pravila igre... Mislim da bi vec sada Dzeko bio bolji trener od njega...
Bosnaa
Ja gledam mec i ulazim na rezultate i brojim 6 izmjena i nije mi jasno al haj reko nije to 1.kantonalna da ljudi urade vise izmjena vjerovatno ono pravilo 3 izmjene i produzeci plus 1 reko tjt al vidis debila
@Bosnaa, ne znam sta se tu ima raspravljati, Roma je svakako izgubila utakmicu sa 4 : 2 od Spezie, ko je onda bio kriv kad je Roma izgubila od Verone rezultatom 3 : 0, odlukom fudbalskog saveza Italije, da li je opet trener Rome bio kriv.
Samirredzo
Pa trener i onda i sada,onda nije na vrijeme prijavio igraca,a sad napravio viska izmjenu ko je jos to uradio u SerijiA.?
Bosnaa
Halo druze strucni stab i treneri imaju sedmice plate kao sto 90% napacenog naroda ove drzave na visegodisnjem nivou i da se takva greska desi ti mora da si debil pa pises takve stvari
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.