Situacija izmiče kontroli: Džeko danas sam trenirao!

Radio odvojeno od ekipe

Situacija izmiče kontroli: Džeko danas sam trenirao!

E. Škorić

Napadač Rome i bh. reprezentativac Edin Džeko samostalno je trenirao u Trigoriji, javljaju italijanski mediji.

Navodno su i dalje napeti odnosu između Džeke i trenera Paula Fonsece, pa se sve više piše o odlasku bh. napadača iz Rima do kraja prijelaznog roka.

Podjela između kapitena Rome i portugalskog trenera vrlo je vidljiva, navodi Sky Sport Italia, jer je Bosanac danas na treningu bio odvojen od svojih saigrača.

Džeko se danas vratio treninzima u Trigoriji, ali nije dočekan u grupi koja se priprema za utakmicu protiv Verone u nedjelju.

Izvještaj govori o jasnom i očitom signalu trenera da se situacija nije promijenila i pojačava glasine o odlasku 34-godišnjaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko je ove sezone u 15 utakmica Serije A postigao sedam golova i jedan je od najboljih igrača Rome, ali neke odluke Fonsece su mu zasmetale. Nije igrao ni u Kupu protiv Spezije (do produžetaka), a ni protiv iste ekipe u subotu u prvenstvu.

Fonseca je novinare ubjeđivao da se radi o povredi, ali očito je nešto drugo u pitanju.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ako1986
Fonseca koliko je dobar trener da nezna ni pravila igre... Mislim da bi vec sada Dzeko bio bolji trener od njega...
7 1
Goran3
Mozda se posvadjao sa trenerom
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi