5

Komentari (5)

Mele
Ma kakav West Ham i sranje, sa konja na magarca. Turska liga isto, biraj Milanske klubove ili Juve, pa i za 5 miliona, bolje nego sa tim ****arom od trenera da se svadjas, ili da on dobije otkaz, najbolje bi bilo.
kerber
on vise nemoze napredovat,i west ham je za njeg velik yalogaj,,nije on nista manji klub od rome neg je i veci
Vedox
Amrina je zadnja ?
huizju
@Vedox naporni ste sa Amrom. Sta koga zaboli q4rina za nju? Mislim, stalno se spominja ta zena od Dzeke, koji je ona uopce faktor i kome je zanimljivo vise sto je spominjete? Ne kontam islreno.
kerber
svijet je najvece ratove vodio zboc zena ti mislis da on moze ici ziviti u neki grad a da nea njenu saglasnost,,,gadno se varas ona se pita itekako
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.