Edin Džeko ne želi ni da čuje za jednu od opcija
Foto - EPA

Engleska ne dolazi u obzir

Edin Džeko ne želi ni da čuje za jednu od opcija

M. Šljivak

Edin Džeko nalazi se na izlaznim vratima Rome.

Italijanski mediji uveliko pišu o njegovom sukobu sa trenerom Rome Paulom Fonsecom i vrlo je moguće da će do kraja prelaznog roka Edin promijeniti klub.

Džeko se ponovo povezuje sa Interom i Juventusom, a ovaj put je u igri i PSG, no za sada nikakvih konkretnih ponuda nije bilo.

Agent Alessandro Lucci uveliko pregovara sa zainteresovanim timovima, a Englezi tvrde da ga je ponudio i ekipi West Hama.

Međutim, bh. napadaču se ne ide u Englesku. Nije mu se dopala ideja o odlasku iz Italije i West Ham kao jedna od opcija je otpao.

Također, Juventus je vjerovatno najmanje izvjesna opcija za Edina, jer je njegova plata od 7.5 miliona eura prevelika za torinski tim.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prelazni rok traje do 1. februara i vjerovatno ćemo u narednih sedam dana znat hoće li Edin napustiti Romu.

Džeko je ove sezone odigrao 20 utakmica za Vučicu u svim takmičenjima i zabio je osam golova.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vedox
Amrina je zadnja ?
5 2
Mele
Ma kakav West Ham i sranje, sa konja na magarca. Turska liga isto, biraj Milanske klubove ili Juve, pa i za 5 miliona, bolje nego sa tim ****arom od trenera da se svadjas, ili da on dobije otkaz, najbolje bi bilo.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi