10

Komentari (10)

Shik
Sa kapitenskom trakom.Toje Dzexon.
Pajver
Dijamantu naš bosanski neka ti dragi alah da strpljenja ti si najbolji napadač u istoriji fudbala a ovaj ***** fonseka koji te ne voli samo zato što si musliman će otići na kraju sezone a ti onda naš bosanski sine biraj hoćeš li ostati ili preći u Real ili Barcelonu lahko ćeš ti naći drugi klub jer si najbolji na svjetu
nadrealist
I ponovo najbrži hejter na portalu, čuveni Pajver. Čovjek širokih shvatanja i svjetonazora koji u slobodno vrijeme mrzi sve drugo i drugačije i sve ono što ne poznaje. Fakat si jadan...
Tz_Niko75
Ti si bolestan, i to zesce. Idi na Srpske portale.
Hakkinen
@Pajver ili vam pajser Kikser, MostarskiRambo i X drugih nickova koji na sportskom portalu širi međunacionalnu MRŽNJU.
I da na svaku objavu o Džeki, Pjaniću i drugima prvi je koji se javlja da provocira i ponižava NAŠE BH zvijezde i sve što je bosanskohercegovačko.
JADU JADNI
Probisvjet
Ako procitaju ovaj tvoj komentar lako ces naci dobre vrhunske psihijatre i psihologe. Takav slucaj kao ti nisu imali i bice im drago da te prouce i daju nauci doprinos.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.