10

Komentari (10)

Pa sta ce se borit Pa Seria A je poznata po tome da u njoj igra svake godine zavidan broj penzionera.
hake
Čuj trenira 2 sata dnevno ahahhahahahahahhaa
Adnan@Kara
Lukaku nije los, ali nije uspio u Engleskoj. Dzekson nas je ostavio trag, i to dubok trag u 3 jako vazne lige. Iskreno ja bih volio da ode u Spaniju, ali sumnjam. Vjerujem da ce u Ameriku jos sezonu, dvije.
Bhf
Kakva piletina i riza,Dzeko jede jagnjetinu pa sta?Ima on da Dzeki grije klupu,nije on imao konkurencije u interu a cim je dosao u Chelsea odma izgubio mjesto hlavnog napadaca.
Zulfikar
Dzeki ovo nije potrebno u trenutku kada gazi 37. godinu zivota.
NEUTRAL
Ako je istina,samo Dzeko idi u Valenciju,Spanska liga atraktivna,sigurno ce bit jedan od najbolji strijelaca!
19211921
Mogu oni i zajedno. Sa dzekom na terenu bi lukaku mnogo lakse zabijao
Emir.D
Drug moj mogu jasta zajedno, ima dosta utakmica i mislim da ce dzeki konkurencija pomoci da se jos vise trudi, jer u tim godinama treba samo vise truda i napora da se ostane pri vrhu. Problem je kad se motivacija izgubi tad ides prema dole.. Al ako dodje diabala onda ce biti previse napadaca jer Inzagi gura Koreu jer je mladji. Al vidjet cemo ..
Krivaja Zavidovići
...a tu je i Lautaro Martinez, drugačiji tip napadača.
19211921
Sve to stoji. Nego ja vjerujem da dzeko igra mnogo vise ledjima prema golu, vraca se nazad, igra horizontslnije, dok je lukaku ultra vertikala. Mogli bi oni suradjivati i bolje nego dzeko i lautaro koji pokrivaju slicne prostore
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.