S kakvom zvijeri će se Džeko "boriti" za mjesto u timu? Jede samo piletinu i trenira dva sata dnevno

Transfer sve izvjesniji

S kakvom zvijeri će se Džeko "boriti" za mjesto u timu? Jede samo piletinu i trenira dva sata dnevno

A. Čaušević

Edin Džeko pomalo i neočekivano će imati žestoku konkurenciju u novoj sezoni.

Džeko je još uvijek igrač Intera i konkurencija za startnu postavu će mu biti znatno jača ukoliko ostane među Nerazzurrima.

Viceprvak Italije je dogovorio povratak Romelua Lukaku koji će Milano stići u srijedu će obaviti ljekarske preglede i zatim biti predsdtavljan kao novi-stari igrač Intera.

Gazzetta dello Sport danas donosi detalje kako se Belgijanac sprema za novo igranje u timu gdje je odigrao najbolju sezonu u životu.

Lukaku je trenutno na Siciliji, a 193 cm visoki i 103 kg teški napadač je sa sobom poveo fizioterapeuta koji ga prati 365 dana u godini.

Svaki dan čega ga seansa krioterapije, hrani se striktno kontrolisanom ishranom pa su mu tako na meniju samo piletina i riža.

Oglasi

No description available.

Osim toka svakodnevno obavi dvosatni trening što možda i najbolje pokazuje koliko je motivisan da bude podjedanko dobar i u drugoj avanturi u Interu.

Inače, Simone Inzaghi je prozivku zakazao za 6. juli, a igrači koji su igrali za reprezentacije dobili su slobodno do 14. jula.

Lukaku i tu planira poraniti te će se Inzaghiju na raspolaganje dati od 10. jula. Dojam je da nikad nije bio odlučniji da pokaže kako je među najboljim napadačima svijeta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako sada stvari stoje Džeko i Lukaku bi trebali bit saigrači tokom pripremnog perioda, a ostaje da se vidi da li će to biti i slučaj kada počnu takmičarske utakmice.

Kapiten bh. reprezentacije se već povezuje s nekim klubovima, prije svih interes pokazuju Juventus, West Ham i Valencia.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnan@Kara
Lukaku nije los, ali nije uspio u Engleskoj. Dzekson nas je ostavio trag, i to dubok trag u 3 jako vazne lige. Iskreno ja bih volio da ode u Spaniju, ali sumnjam. Vjerujem da ce u Ameriku jos sezonu, dvije.
13 1
Bhf
Kakva piletina i riza,Dzeko jede jagnjetinu pa sta?Ima on da Dzeki grije klupu,nije on imao konkurencije u interu a cim je dosao u Chelsea odma izgubio mjesto hlavnog napadaca.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi